Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El múlhat a szerelem két hét alatt, veszekedés vagy problémák nélkül?
7 hónapot voltam együtt a párommal. Minden rendben ment, szeretünk egymást neki én voltam az első komoly kapcsolata. Három héttel ezelőtt a szüleimmel is megismerkedett, egy csodaszép délután töltöttünk el. Utána egy héten csak egyszer tudtunk találkozni, vizsgáink voltak mindkettőnknek és nem volt időnk. Legutóbb mikor találkoztunk nagyon rideg volt, később felhívtam és azt mondta szakítani akar, mert már nem érzi azt mint az elején :( De nincsen senki más a képbe, lehet nem is fog kapni, hiszen rajtam kívül eddig se volt senkivel, de nem akar engem tovább bántani. Az a baj, hogy 100 km lakik és eddig az egyetemen találkoztunk, de most utaznunk kellene, és neki otthon sok munkája van, a szüleinek segít a gazdaságba.
Az a kérdésem, hogy vajon azért mondta, hogy már nem szeret, mert hogy nem akar bántani azzal a nyáron, hogy nem fogjuk látni egymást, mert nincs ideje lejárni, vagy tényleg lehet ilyet hogy két hét alatt, úgy hogy nem is láttuk egymást jóformán, nem is veszekedtünk, kiszeressen belőlem?
Minden kapcsolatban bekövetkezik, hogy nem úgy látjuk a másikat, mint az elején, lekerül a rózsaszín szemüveg, nem tudjuk érezni a kezdeti lelkesedést. Van, akinél pár hónap, másoknál pár év után. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mit tudunk kezdeni a valósággal: tetszik-e eléggé, hogy megbarátkozzunk vele, vagy inkább érdemes kilépni.
Ez történt nálatok valószínűleg. Nincs ebben semmi különleges, te még ragaszkodsz a kapcsolathoz, neki viszont már nem azt nyújtja, amire vágyott. Érdemes továbblépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!