Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem/bejövök neki?
Van a suliban egy lány, aki megtetszett nekem.
Legutóbb amikor a templomban voltam ő is ott volt és sokat szemezett velem. Majd következő héten szünetekben is sokszor összeakadt a tekintetünk. Volt olyan, hogy összenéztünk és elkapta a fejét. Amikor a barátnőivel volt, beszélgetett velük, mondott nekik valamit miközben felém nézett és a többiek is elkezdtek felém nézni. Ma az út túloldalán ment egy barátnőjével, majd amikor meglátott, mondott valamit a barátnőjének, és ő is rám nézett.
Tudom, nem sok infó, de vélemények?
na miújság mostanában a lánnyal?
tudos, nekem is volt ilyen (én lány vagyok) hogy volt egy srác, akivel nagyon jól elbeszélgettünk meg minden, de ő csak barátként tekintett rám. vagy 3 évig bele voltam zúgva. volt közben 2-3 barátom, de egyikkel se tartott sokáig a dolog, mert egyik sem volt olyan "tökéletes" mint a másik srác.. előbb-utóbb már nem is mentem túl a barátságon senkivel, mert előre láttam, hogy nem elég "jók" és csak megbántanám őket. lehet, hogy a te esetedben is így van, hogy a lány csak tudná, hogy megbántana, ezért inkább nemet mond. és ez nem olyan ami lehet, hogy mégse úgy lesz, ezt érezni lehet.
másrészről, meg nyár elején megismertem egy srácot, akivel sokkal jobban eltudtam beszélgetni mindenről mint bárkivel előtte, teljesen más volt mint bármi amit eddig tapasztaltam, és gyorsan egymásba is szerettünk :) tehát lehet hogy azt érzed most, hogy annál a lánynál nincs is jobb, de hidd el, ha türelmes vagy lesz, és akkor majd olyan boldog leszel, hogy azt el se hiszed! :D
Szomorú volt ezt végigolvasni:/
Mert ha látod rajta, hogy érdekeled akkor nem tudom, hogy miért nem lehetne ő a barátnőd..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!