Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arrol, hogy ha a férfi fiatalabb a kapcsolatban? 18F 20N
latszik jaj ti nok na oszt most mi a bajotok a korkulombsegel en 16 voltam a csajom meg 18 es azota is jol megvagyunk es most 20 vagyok that nem az szamit hogy hany eves az ileto az szamit hogy szereted osz masok velemenyet meg lelehet szarni magasrol engem pl a baratnom pont azert szeret egyreszt mert mar 16 evesen komolyan viselkedtem nem ugy mint egy gyerek es a pojenkodast nem kel oszekeverni a gyerekeskedesel az nem nagy dolog hisz a ferfiak szeretik az idosebb noket mertazok mar nem nyavognak vagyis van kivetel fiatalabb csajoknal is de az ritkabb de ez igyvan a noknel is mindig az idosebb pasikat szeretitek altalaban
es ha valaki beledkot hogy fiatalabb a pasid nalad akor mondj anyit hogy nem a kor szamit hanem az hogy szereted es eszt latom hogy agaszt ez a dolog mer maskepp nem kerdeszted volna meg de te tudod ha szereted maradj melete ha nem kuld el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!