Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nincs rendben a kapcsolatunk?...

Nincs rendben a kapcsolatunk? Lent

Figyelt kérdés

Pár napja érzem,hogy fura velem a barátom. Mintha valami gond lenne, már említettem neki, azt mondta nincs semmi.. De mégis úgy érzem :( Sírni tudnék minden percben,és nagyon rossz,hogy ezt érzem.

Valaki volt már így?

2014. júl. 19. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
voltam :) megutált. 18/F
2014. júl. 19. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Volt. Csak a "barátnőmmel". Majd időt kért és eltűnt.
2014. júl. 19. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. A pasik, ha problémájuk van az életben, nem rohangálnak fűhöz-fához elmesélni azt, hanem magukban rágódnak, és próbálnak megoldást keresni. Ilyenkor esetleg úgy tűnik kívülről, hogy az adott személlyel van baja, pedig (hogy durva példával éljek), lehet, hogy csak az a baja, hogy Brazilia kikapott.
2014. júl. 19. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam ilyenkor már eltűnt a pasi.
2014. júl. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Teljesen össze vagyok zavarodva. Nagyon jó a kapcsolatunk, de valami nem passzol. Ez így rendben van? Idősebb, normális emberek véleménye érdekel.

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Első kapcsolat mindkettőnknek. Szeretjük egymást, a felfogásunk hasonló, sok mindenhez hasonlóan állunk hozzá (kapcsolat, hűség, őszinteség, szeretet, család, munka). Neki is megvan a maga hibája, nekem is a magamé, de...

Szerintetek én komplikálom túl, vagy a kapcsolatunk rendben van?

2 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,nagyon szeretem,és remélem ő is engem. Első kapcsolatunk mindkettőnknek,amikor mondom neki csók után,hogy szeretlek,ő is mondja,hogy én is. Neten búcsúnál is szokta mondani,utolsó 2-3 alkalommal megvártam írja-e ő :) Elvileg nem...

A párommal nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, most már fél éve minden rendben, megnyugodhatok?

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal, az első 3 évben sok volt a vita, a veszekedés, sok szemétséget is csinált, én is megbántottam sokszor, már úgy voltam vele, hogy vége. egy utolsó esélyt azért adtam a kapcsolatunknak, azóta minden rendben, mintha kicseréltek...

Furcsa problémám van. Párommal nagyon jó a kapcsolatunk, minden rendben, több éve együtt vagyunk. De egy valamit letagad előttem. Mégpedig a...

Tudom, hogy roma. Nem látszik rajta, csak ha nagyon fürkészed. Ő viszont tagadja, és állandóan azt hangoztatja, h utálja őket. Nem hagynám el ezért, hiszen szeretem. (hozzáteszem nem tudtam eddig) Viszont mikor feljön témába rögtön felidegesíti magát vagy éppen...

Vajon rendben van a kapcsolatunk?

Kicsit több mint egy hónapja vagyunk együtt. Eleinte jó volt minden ő azt mondja hogy most is rendben van de én úgy érzem hogy mostanában kicsit passzív, közömbös lenne irántam. Azt mondja nem így van és hogy ha így lenne szólna is. Unokatestvére is azt mondja hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!