Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Kiss Endre Farkas kérdése:

Szerintetek mit tegyek? Hogyan szerezhetném meg?

Figyelt kérdés
Készítettem egy videót, amiben részletesen megismerhetitek a helyzetet.

2015. jan. 11. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
csak én nem látom a videót? :D
2015. jan. 11. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
2015. jan. 11. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon fos ...
2015. jan. 11. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi ez? MI EZ? MIII? :D
2015. jan. 11. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan szerezhetném vissza a barátom? Normális válaszokat és csak az írjon, akinek van is ötlete! Többi lent.

Lassan 2 éve,hogy szakítottunk,közbe lett egy barátnője,de úgy érzem,hogy ő csak ilyen pótlék és csak felvágásból van vele. Szerintem és még jó néhány ember szerint,akik közel állnak hozzá velem boldogabb volt és ez most csak ilyen imitált boldogság. Ha találkozunk...

Hogyan szerezhetném meg a lányt tartós párkapcsolatra? Többi lent!

Szóval van 1 lány. Nagyon tetszik nekem mindennel jobban.valamennyire én is tetszek neki.ám van zavaró tényező. A csajnak van 1 fiú akivel úgymond együtt van,de még nem csókolóztak meg semmi. Ha mondom neki hogy találkozzunk.azt mondja h szereti a fiúját. De tetszek...

Hogyan szerezhetném meg?

Van egy fiú a gimiből aki nagyon tetszik de még sosem beszéltünk viszont mindig nagyon figyel és nem az h szemezünk ,hanem folyton a szemembe néz míg el nem megy . Hogy sugaljam neki ,hogy jöjjön oda hozzám vagy valami?!?

Hogyan szerezhetném vissza őt, mit gondoltok erről a dologról?

2 hónappal ezelőtt jöttem össze egy csoporttársammal. A lényege annyi, hogy van egy nem várt gyereke és a gyermek apja is vele egy házban él, mert még nem annyira nagy a gyerek. Igaz próbálta már elküdeni, de nem hajlandó elmenni, rendőrség és hasonló nem jöhet szóba...

Szerintetek hogy szerezhetném vissza? Mit csináljak?

Van egy srác akivel régóta kavarunk(osztálytárs). Nagyon szerettük egymást. Kb fél éve csókolóztam egy másik sráccal, és azóta nem érez irántam már ugy. Most is kavarunk de közel sem ugy..Nagyon megbántam és akármit megtennék h ugyanazt a szerelmet érezzem. Én ugyanugy...

Hogy szerezhetném vissza a volt barátnőmet?

Sajnálatos félreértések során jutottunk el a szakításig, mindketten úgy elrontottuk, ahogy csak lehet. Most fél év után, szeretném újra megkeresni, mással még mindig nem tudok ismerkedni. Sajnos munkanélküli voltam, és eléggé hisztis lettem pasi létemre, ezt nem nézte...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!