Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Kedves lányok, nők. Mi ez a kegyetlen szokás?

Elnézés a stílusért, van bennem némi elkeseredettség. 24/F vagyok, röviden az a probléma, hogy életemben 4 lány tetszett igazán, és mind a néggyel összejöttünk, remekül haladt a kapcsolatunk – hogy aztán villámgyorsan szakítsanak velem a 3 randi vagy max. 3 hónap után, megfoghatatlan indokokkal.


Hosszabban:

Mindegyikkel ismertük egymást valamennyire randi előtt, elsőre beleegyeztek a randiba. Beszélgettünk, sétáltunk, iszogattunk, nevettünk stb. és legkésőbb a 3. randi után megvolt a csók is. Ezután jöttek a hosszú beszélgetések, kézenfogva séták, lelkes tervek, forró csókolózások, minden tökéletes, és ekkor az egyik pillanatról a másikra elérkezik egy olyan randi ahol már érezni a növekvő távolságot, aztán jön a „beszélnünk kell” és a szakítás.

Az indoklás magja MINDIG ugyanaz a megfoghatatlan dolog: „nincs meg az a lelkesedés amit ilyenkor érezni kéne”, "szerintem ez nem fog működni", "ez most nekem nem megy”. Az a legdühítőbb, hogy konkrét indokot SOSE kaptam. Fájtak ezek, de nem sértődtem meg, és inkább mindig igyekeztem megtudni, hogy min kéne javítanom legközelebbre. Mind voltak olyan értelmes, normális lányok, hogy elmondják taktikázás helyett, ha valami konkrét probléma van, de sosem tudtak mondani. "Remek ember vagyok, jól érzi velem magát, érzi a testi vonzalmat is, minden okés", csak egyszerűen nem ment nekik. Ily módon második esélyt sem adtak.

Nem értem hol lehet a baj, ami ezt az átfordulást okozza. Ha elsőre tetszem nekik akkor mi változhat később? A külsőm normális, nincs semmi lelki problémám ami elsőre nem látszik, mindegyik lánnyal jól tudtunk beszélgetni, tetszett nekik a humorom, a szexuális egymásra hangolódással sem éreztem problémát. (Csak orálig jutottam el és nem is mindegyikkel közülük, de az kielégítő volt nekik, volt szenvedély a csókolózásokban, volt taperolás, „ruhásszex”, nyakcsókolgatás, amit érezhetően élveztek.) Nem vagyok se sóher, se incel, se papucs, ki tudom mutatni, hogy férfiból vagyok. (Megy a csipkelődős humor, tudok irányítani, nem félek megfogni a lányt stb.)


Ami fáj az egészben, az a villámgyors átfordulás a kapcsolat legidillibb időszakában. Épp beindul a kapcsolat, rózsaszín köd, problémának semmi jele, a lány keres, találkozni akar, rádmászik, aztán hirtelen szakítás és a kapcsolat teljes felszámolása. 180 fokos irányváltás a semmiből. Ezt nem tudom megérteni mert én elképzelni sem tudom, hogy nyomós, konkrét ok nélkül ilyet tegyek. Ilyen nyomós okot viszont sose tudtak mondani. Viszonylag tűrhető radarom van mások érzéseire, szóval feltűnt volna ha a másik fél kényszerből van a kapcsolatban, feszeng, unatkozik, rosszul érzi magát de ilyen nem volt. Ha nemet mondanak a randira, vagy ha randi után elmondják, hogy bocs, nem jöttél be, azt nagyobb probléma nélkül elfogadom, nem tetszhet az ember mindenkinek. Így viszont frusztrál, hogy összejövünk, adnak egy kóstolót abból milyen lenne a kapcsolat, szemlátomást minden remekül halad aztán indok nélkül robbantják az egészet. Éreztetik, hogy valami nem jó bennem, de nem segítenek megfogni,hogy mi az. Mintha lelkesen beinvitálnának a kertkapun, aztán egyszercsak az arcomba csapnák a házajtót. Gondoltam rá hogy ilyenkor felbukkant egy másik, jobb férfi, de normális lányoknál és 4x egymás után? Ez azért sok lenne ugyanabból.

Ami még kicsit dühítő hogy beszélgetek lányismerősökkel, olvasgatok fórumokat, gyakorit, rengeteg lány panaszkodik, hogy a párja elhanyagolja, megcsalja, nem elégíti ki, kihasználja, netán bántalmazza, de mégis a végletekig ragaszkodnak hozzá. Engem, aki ilyet sose tenne, és azon dolgozna, hogy minél tartalmasabb legyen a kapcsolat, dobnak mert..nincs meg a lelkesedés.


Egyébként volt egy fél éves és egy három éves kapcsolatom, azok inkább barátságból alakultak ki, teljesen jól működtek, nem volt rám lényeges panasz. (Az egyiknek nagy távolság és kevés idő miatt lett vége, a másiknak azért mert megváltoztunk, eltértek a terveink.) Szerettem ezeket a lányokat, de ezek baráti szerelmek voltak, nem pedig az, amikor azt érzed, hogy neked teremtették a másikat és mindenképp meg kell hódítanod.


Ezzel mégis mit lehet kezdeni? Miért van, hogy jól haladunk, azután egyszer csak összeomlik az egész? Lányok ti csináltatok ilyet? Ha igen, miért?


Köszönöm  aug. 14. 10:14  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
A kérdező kommentje:

Most látom milyen hosszú lett, bocs, remélem olvashatóbb a tagolásokkal. Sajnos rövidebben nem lehet kifejteni.

# 1/13Időpont aug. 14. 10:15 Privát üzenet

Ez van, ha az érzésbe szeret bele az ember, nem a másik lényébe. Ha az embert szeretné benned, tartós maradna, hiszen barátként tekintenétek egymásra, amellett, hogy szerelmesek vagytok egymásba.


Javaslom, előbb ismerjétek meg rendesen egymást, ne a kapcsolat legyen belőve célnak és sürgetve.A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/13Időpont aug. 14. 10:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ilyet nők nem csinálnak, csak bizonytalan kislányok.

A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/13Időpont aug. 14. 10:20 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Igen, én is sokszor csináltam ilyet. Attól még nem vagyok kegyetlen ember, legalábbis remélem. Inkább érzelmileg éretlen, vagy nem is tudom, hogy mondjam.

Pont amikor kezd komolyabbra fordulni minden, amikor kezdenek kialakulni az érzések, ugyanezt csinálom. Megijedek tőle és inkább leépítek mindent. Újra és újra ugyanaz a forgatókönyv, hiába gondolom, hogy a következőnél majd másképp lesz.

A pontos okai viszont személyesek, ide biztos nem fogom leírni őket.

Mindenesetre nem feltétlen veled van a baj.A válasz 94%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/13Időpont aug. 14. 10:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Neked is csak azt tudom îrni, hogy ne búsulj, ezrk a csajok egyben azt is mutatják, hogy felszínesek. Ismerkedj még, fiatal vasgy az erlkeseredéshez!!

A válasz 24%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/13Időpont aug. 14. 10:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Akikkel megismerkedtél, nekik nem valaki kell, hanem valami. A valami lehet rózsaszín köd, álomkép, pénz bármi, de nem te. Te csak eszköz vagy, akiben vmi potenciált lát az elején. Majd jön a hidegzuhany, hogy nem olyan mint a rosalindában, nincs meg a "köd". Ezek a lányok éretlenek, képtelenek másik embert szeretni, csak saját magukat, és az elképzeléseiket, s kell nekik valaki, aki ezt kivitelezi, megvalósítja. Ne azt hidd, hogy ha veled van ideig óráig, akkor közben csak te. Naná, hogy keresi a jobbat, a még jobbat. Ha talál olyat az ismertségi körében, vayg az utcán, akkor te már csak 2.lehetsz, s elkezd agyalni, hogy nem te vagy az igazi. Mivel tinder és társainak köszönhetően kb mindenhonnan válogathat, soha nem lesz jó senki, mert mindenkinél lesz jobb. Nézd csak meg, ezért van h ideig óráig képesek egy mellett lenni. Jön jobb, még jobb, majd a pofára esés egy bizonyos kor felett. Javaslom, hogy ne a jelenlegi felfogásoddal közelítsd meg őket. Használd ki, vedd el, taposd el ha az kell, de ne foglalkozz azzal a "romantikus" éneddel. Azt nyomd el. Ezek a lányok nem éreznek más iránt semmit, tehát te se tedd.

32fA válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/13Időpont aug. 14. 10:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Ismerkedtetek, nyitottak voltak ők is, belevetették magukat és várták hogy jöjjön a nagy szerelem.m Aztán amikor pár hét, hónap után sem jött, még idejében megszakították az egészet. Semmi baj veled, vonzó is vagy, kedves is...de valamiért nem tud beléd szeretni és szerelem nélkül az egész kapcsolat csak időpocsékolás.


Sokszor leszólják azokat a nőket akiknek kell az ismerkedéshez a szikra, mondván hogy nem fair, adjana, esélyt, a szerelem majd alakul. Ők adtak, mert kedveltek téged nagyon is, de nem alakult. Örülj neki hogy nem egy év múlva hagy ott téged, hogy sosem szeretett igazán.A válasz 92%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/13Időpont aug. 14. 10:40 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat.


Azzal tisztában vagyok, hogy mindenkinek megvannak a maga problémái, lehet hogy csak nem akartak elköteleződni, vagy nem dolgozták fel az előző kapcsolatukat vagy bármi más, és nem velem volt a baj. De több ilyen alkalom után már azért elgondolkodtató.


Rosszat egyébként semmiképp nem gondolok róluk. Nem ők a kegyetlenek hanem az érzés, hogy beindul egy remeknek tűnő kapcsolat egy olyan személlyel akire nagyon vágysz, aztán puff, a semmiből vége. Vagy pedig szemlátomást minden oké, de hiányzik egy olyan "plusz" amiről nem tudod, hogy mi az, és hogyan tudnád megadni. Van ebben azért egy csalódás és némi harag, hogy ha nem akarja, akkor ne menjen bele, és ne hitetgessen.


Egyébként mind rendkívül intelligens, stabil személyiségű, tudatos lányok voltak, tehát még csak nem is az a világban elveszett fajta, akit rángatnak az érzelmei.# 8/13Időpont aug. 14. 10:54 Privát üzenet
A legtöbb nő ebben a korosztályban általában több pasit is tart talonba, illetve megy a forgatás a háttérben, sokszor ilyenkor lelkileg is instabilak mert több pasi között hezitálnak. Olyan is lehet, hogy abban a pillanatba te voltál a legpartiképesebb, de aztán felbukkant egy régi vagy új hódoló, aki vonzóbb nálad, és ezért dobták a dolgot.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/13Időpont aug. 14. 11:28 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Rejtvényjáték 728x90
Idősebb vagyok, de nálam is volt anno ilyen. Legtöbb esetben ha teljesen őszinte szeretnék lenni az unalom volt az oka vagy ha eljutottunk odáig a rossz szex. Kedves, helyes, okos és rettentően romantikus kávézni és sétálni a parkban de ha az egész kapcsolat csak ennyi, semmi hirtelen ötlet, semmi spontaneitás az egy idő után unalmas egy 20-a évei elején járó lánynak. Nekem pl gyanús ez a jól haladt a kapcsolatunk leírás pláne hogy rövid történetekről beszélgetünk. Sétáltok, megfogod a kezét, megcsókolod, jön az első közös együttalvás, aztán a szülőknek bemutatás, ez szép és tényleg lehet mondani hogy jól halad de közben van bármi izgalom is, megismeritek egymás őrült, bolond oldalát, ki tudod mozdítani a komfort zónájából?

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/13Időpont aug. 14. 11:39 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Hogyan kezdeményeztek / szokás kezdeményezni társkereső appon beszélgetést?
Visszafogott fiúk! Mit szólnátok, ha a lány menne oda?
Lányok, nők, mennyiben jelent hátrányt egy férfinál, ha az egyik legfőbb hobbija, hogy imád különböző internetes oldalakon "trollkodni"?
Miért van az hogy azok a nők mennek vissza az exekhez, akik állandóan beszélnek velük, mert őszerintük rendesnek kell lenni mindenkihez, velük is beszélgetni kell?
A szemkontaktus egy tanult szokás?
30 felett már ez a szokás a férfiaknál? (Pénisz kérdés)

Kérdések a Felnőtt párkapcsolatok rovatbólKérdések a Társkeresési problémák rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!