Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolatom van, mégis sokszor gondolok a volt férjemre, akivel én szakítottam, mit tegyek?
Nem vagy te szerelmes, bármennyire állítod is. A volt férjedbe vagy beleesve, mert jobb pasi a férjednél.
Hát ez van.:(
Tipikus kapcarongy/labtorlo vagy.. A volt férjed meg is törölte a lábát beléd (megmutatta, h kikkel csalt meg és hogy mit beszélt velük).
Tényleg ennyi vagy csak?...
Szállj le földre. Ne kergess illúziókat.
Igy jártál, de csak azért, h tanulj. De te nem tanulsz... Még mindig azt hiszed, amit szeretnél hinni. A valóság más.
Lépj túl az exen, de úgy, h több legyél. Tanuld neg a leckéd!!!
Szard már le a volt férjed.
Igen, nem normális dolog hogy követed instán és tartanád még vele a kapcsolatot. Pont a 7 közös év miatt nem, amin túl kellene lépned. Nem egészséges dolog tartani a kapcsolatot az exeddel.
Örülj, hogy soha nem kellett és kell majd aggódnod a pénzért. Egyszer próbáld ki milyen havi 200 ezerből megélni úgy, hogy mellette még albérleti díjat is kell fizetned valakinek. Így élnek az országban milliók, neked nagyon jó dolgod van.
Elolvastam... Még mindig kapcarongy vagy. Mit akarsz tőle ennyi megalázás után??? Kit szeretnél te látni?? Tudod te egyáltalán? Amikor beteg lettél és annak következményei lettek sárig tiport.. Kit szeretnél látni???
Nos, várom a választ.
Azt a csalódást tedd a helyére, ez a lecke. De te nem. Inkább ovatoskodsz egy görény miatt...
Sürgősen csinálj vmit, az egész életed elbaxod egy ember miatt.
"egyszerűen csak szeretném rajta látni, hogy megbánta amiket tett velem"
Nyugi, nem bánta meg. De oks, hunyjunk szemet a nyilvánvaló tény fölött, és vegyük úgy, hogy megbánta. Mennyivel vagy ettől beljebb? Mit lendít, vagy ront ez bármit is a jövődön? Számolj le a múlttal, különben az számol le veled.
Nem tudom követni ezt a gondolatmenetet!.Én minden volt kapcsolatomat lezártam,és abszolút nem tud érdekelni utánna már,hogy mit ,kit rak fel az instára,mert nem is nézem ezeket.Van saját életem,és nem tud érdekelni a másé!A jelenben élek,nem a múltban.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!