Van olyan nő, akit nem zavar, ha alacsonyabb nála a pasi?
Ha ez nem zavaró, akkor max. mennyivel lehet nálatok alacsonyabb?
Sajnos csak 167 centi vagyok, ebből adódóan elég gyenge csajozás terén az önbizalmam, közben viszont a környezetmben nagyon sok 170 feletti lány van, aki tetszik, de nem merek náluk kezdeményezni, félek, csúnyán beégnék.
Szerintetek maradjak a 150-160 körüli csajoknál? Vagy nyugodtan próbálkozhatok a magasabbaknál is? Ha igen, max. milyen magasaknál? 23/F

válasza:

válasza:#1 vagyok
Azt elfelejtettem odaírni, hogy te ne kövesd el ezt a hibát. Sok sikert! 🙂

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem nem szempont, ne nézzen ki mellettem úgy, mint a kisöcsém (és itt nem csak a magasságra, hanem úgy az általános megjelenésre értem inkább), de nincs vele gondom. volt velem kb. egymagas párom, de randiztam nálam alacsonyabbakkal is.
Én 171 vagyok, nekem a 167 nem alacsony egyáltalán, alig észrevehető különbség.
Lehet, ha 180 lennék már máshogy gondolnám.

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is volt egyszer egy pasi, aki kb 5 cm-rel kisebb volt. Kicsit zavart, igen, de nem ez miatt lett vége.
Volt egy másik, vele pont egyformák voltunk, az nem zavart, 5 é ig voltunk együtt 😊
(175 vagyok)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon kedves, édes,passzolunk de a magasság nagyon zavar.Nem sok,2-3 cm de elefantnak érzem magam mellette.Ez csak az én hülyeségem,vagy mást is zavar?
Fordított esetben,férfiak ti hogy érzitek magatokat ebben az esetben?
Egy dominát nem zavar, ha alacsonyabb vagyok nála?
Csupán érdekel, hogy általánosságban elvárás-e hogy a férfi magasabb legyen nálatok.
Kérlek írjatok kort és magasságot. Előre is köszi a válaszokat :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!