Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a lányok Tinderen hogy sok a hülye és aki csak d*gni akar, eközben ők meg random faképnél hagynak?
Az ismerkedés legelején sokszor én kérdezgetek, ők leginkább nem kérdeznek semmit. Majd random faképnél hagynak, többet már nem írnak.
Hogyha ők így viselkednek akkor mégis mi a csudát várnak a férfiaktól?
#20 Nagyon rossz nyomon vagy, nagyon rossz nyomon!
A lényeg: te vagy a hibás! Mindig a férfi a hibás! 🤣
Mér egy jó ideje femináciként trollkodok. A legnagyobb baromságokat is felpontozzák.
#27 Tudom. De motiválatlan vagyok ebben az irányban. Nem szeretek egyedül utazni. Nincs kedvem még a szállodai szobából sem kimenni, ha nincs valaki, akivel lebeszéltünk valakit.
Amúgy pont nyelvet tanulok, de csak hogy eredetiben tudjak olvasni, hallgatni bizonyos számomra érdekes szövegeket.
#29 Külföldi csaj nem cél. Én itt akarok megrohadni az Észak-Balkánon. Nem vicc. 😆 Ezzel a nyelvvel az életben nem sokra megyek (orosz), viszont érdekel.
A német viszont hasznos. Mehetsz ki melózni. Én is jobban jártam volna, ha inkább arra gyúrok. Csak minek. Ha rendesen dolgoznék, itthon is viszonylag jól keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!