Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen az ideális férfi?
Külsőre, belsőre. Ami éppen jön. Kort is írhattok.
Köszi!
Külsőre nem taszít. Ad magára. Szakáll, igényes tetoválás előny, ha jól áll. De annyi elég, ha nem taszít a külseje és igényes magára.
Belsőre: nem féltékeny, nem rám vetíti ki az önbizalomhiányát. Intelligens. Érdekes, szokatlan dolgok érdeklik. Szeret főzni. Ért a ház körüli férfimunkákhoz és megtanít arra, amit nem tudok, hogy ne youtube-ról kelljen (imádok bütykölni amúgy). Kedves, szeret adni és kapni. A pénzt eszköznek tekinti a boldogsághoz, nem magának a boldogságnak. Kiegészítjük egymás: pl. én utálok főzni, ő szeret, ő utál ásni, ültetnj, én szeretek, én értek a p3nzügyekhez, ő nem, ő ért a technikához, én nem. Nem lusta. Szeret nevetni. Nem részeges, nem dohányzik, nem drogozik, nem szerencsejátékozik, ha elmegy a haverokkal, nem részegen jön haza. Bújós. Szereti a bdsm-et. Szeret olvasni. Vannak céljai az életben, tehetséges. Szeret ide-oda csádzkálni, lehet vele programokat tervezni.
Ennyi jutott most eszembe.
22
Akihez vonzódom. Elég széles ez az intervallum, bár az elmondható, hogy általában 6-8 évvel idősebbek nálam, borostásak és ha már egy kicsit őszül a hajuk, az maga a tökély :D
21L
Ja, és legyen nálam magasabb, 175 cm vagyok és agyf.szt kapok attól, hogy az összes magas pasi foglalt, mert a 160 cm magas lányok a cukiságukkal elvitték őket :''')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!