Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tapasztaltok ilyesmit?

Figyelt kérdés
Van több olyan 30-as barátnőm (8-10 vagy több kapcsolattal mögöttük), akik egyszerűen nem találnak már maguknak megfelelő pasit. Azon sírnak miért nem lehet összegyúrni a 10 vagy több eddigi pasijukat. Az egyiknek pénze volt, a másik jó volt szexben stb. Szóval minél több pasijuk volt, annál inkább nem felelt meg a következő valamiben. Ráadásul érzik, hogy egyre kevésbé vonzóak. Az egyik már fel is adta és csak a szexre megy.
2016. jún. 22. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor valamit nagyon rosszul csinálnak...

Nálam is minden kapcsolatom után egyre magasabbra került a léc, nyilván ha valamit megtapasztaltam és élveztem, arról már nem szívesen mondtam le a későbbiekben (pl. jó szex), ezért már az ismerkedés során figyeltem a "jeleket", és nem kötöttem kompromisszumot semmiben, egészen addig, amíg meg nem találtam a párom, aki mindenben pont optimális.

2016. jún. 22. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
1, Úgy tűnik neked összejött. Nekik is egyre magasabban van a léc a nagy előéletük miatt, de ők nem olyan szerencsések mint te. Szerintem egyedül maradnak. Vagy lejjebb adják az igényeket.
2016. jún. 22. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam hasonlót, de a 20-30 éves lányok körében. Panaszkodnak, hogy nem találnak megfelelő pasit, de nem mondják, hogy az előzőekből gyúrnák össze. Helyette azt, hogy ez és az az igényük, miközben teljesen más a reális igényük.

Nem értem, hogy az ilyen dolgok miért alakulnak ki.

2016. jún. 22. 14:57
 4/6 A kérdező kommentje:
3, tapasztalat alapján végül ők szívják meg. persze ez sok fiút nem vigasztal gondolom.
2016. jún. 22. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Relatív, hogy megszívják e. Általában az ilyen emberek nem is akarnak igazán kapcsolatot, csak a panaszkodással örülnek, hogy épp középpontba kerülnek. Aztán 30-40 évesen is még simán találnak egy kiéhezett pasit, akivel ellesznek, mert leadják az igényeket.

A fiúkat valóban nem vigasztalja. De ez van, igazából ezzel nem lehet mit csinálni.

2016. jún. 22. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, tapasztaltam.

2 kolléga nőm és egy "barátnőm" is pont így van ezzel.

Véleményem szerint azért, mert túl magasra teszik a lécet. Főleg külsőségekben. Holott ők sem főnyeremények.

Mindhárom nő nagyon szereti magát "díszíteni", karban tartani, főleg külsőleg, de agyilag is. Ezért mindhármuk gyönyörű és okos. De híján vannak empátiának, háziasságnak és toleranciának.

Többnyire a felszínességük miatt nem jutnak az egyik fázisból a másodikba. Mert vagy nem hajlandóak kicsit jobban megismerni a pasit, elfogadni kissebb hibákkal. Vagy ők nem kellenek a férfiaknak. Mert azok Nőt keresnek, nem barbie babát.

Azok a pasik akik meg nekik tetszetősek, csak szexet akarnak. Így vagy tovább válogatnak, vagy ők is csak szexre mennek, mint a te ismerősöd.

Ez csak az én észrevételem, nincs acélba vésve.

2016. jún. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!