Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undoritóan szánalmas nőknél neten ez a viselkedés?
Arra válaszolnak amire akarnak, van hogy akármilyen jó beszélgetés alakulna, eltünik, nem irna semmit hogy el kell mennie, nem. fogja magát és vége, és akkor nem kell magyarázkodnia.. A Dicsérésre meg persze azonnal reagálnak, ha róluk van szó.
Kb az egész beszélgetés kérdez felelekből tevődik össze, kérem hogy meséljen magáról, nem mesél, vagy nem válaszol rá, csak utána mikor mondok valamit, küld egy ilyet " :)
Most komolyan ennyire csak szórakozni járnak fel ? másokkal kib.ni milyen jó móka..
De nem vágom, akkor miért ir, adja a jelét elején mintha komoly lenne.. közbe meg semmi.
Még mielőtt valaki mondaná külsőmmel nincs gond, nem mondanám magamat rondának, tehát nem értem ezt a dolgot.
Mintha azt várnák hogy teperjenek értük, és teljes mértékben szolgálják ki őket
El vagy tévedve. A neten történő levélváltás nem "beszélgetés". Hanem levelezés. Volt egy ismerősöm, aki mindig hisztizett, ha nem válaszoltam azonnal, igen hamar megszabadultam tőle. Élőben nem hagyok senkit csak úgy ott, de a levelezés arra van, hogy majd akkor válaszol, ha neki alkalmas. Ne egy teljesen random idegen szabja már meg, hogy mikor kell kötelezően a gép előtt ülnöm, jesszus :D
Mindenesetre én nem társkeresőzök online, nem is értem, miért nem a való életben próbálkoztok?
Ez meg milyen kérdés, hogy meséljen magáról? Erre én se igazán tudnék mit reagálni. Nem fogok egy ezer oldalas könyvet írni az életemről és a személyiségemről, kiemelni elemeket meg szintén nem fogok, mert minden személyiségjegyem egyformán fontos. Különben se egy használt autó hirdetéséről van szó, ahova ki tudsz írni konkrét adatokat, és az egyértelműen eldönthető, hog jónak számít-e.... Eszem megáll, ha valaki engem meg akar ismerni, akkor kezdjünk el beszélgetni dolgokról, és szép lassan ismerjen meg azokon keresztül. Most leírhatom, hogy mit tudom én, intelligens vagyok és kedves, de néha türelmetlen (most teljesen random tulajdonságokat hoztam fel), de ez nem mond semmit, amíg nem "próbáljuk ki egymást", amíg nem töltünk időt együtt. Marhaság azt kérni, hogy meséljen magáról.
Az meg, hogy nem válaszol rendesen.. valószínűleg nem érdekled, ennyi. Volt ismerősöm, aki CSAK a Forma-1-ről volt hajlandó beszélni. Soha semmi másról. Világosan megmondtam neki, hogy nem érdekel, de csak folytatta, innentől nem tudtam mást csinálni, csak fél szavakban válaszolni neki, mert egyébként marhára hidegen hagyott a téma is, meg maga az ember is. Nem hiszem, hogy velem volt a gond, a párommal egész napok telnek el úgy, hogy semmi mást nem csinálunk, csak ücsörgünk/fetrengünk a szobában, és beszélgetünk.
"kérem hogy meséljen magáról, nem mesél, vagy nem válaszol rá"
az ilyen pasikat én is mindig lepattintottam. nincs ennél "a mesélj magadról" szövegnél lélekölőbb, tapasztalataim a tipikusan buta férfiak szövege, akiknek még ahhoz sincs eszük, hogy a hátukon vigyék a beszélgetést, ha már rámírtak.
Többféle variáció is létezik.
Ahogy előttem is leírták,egónövelés,kíváncsi, hogy mennyire népszerű,közben van barátja,aki épp elhanyagolja és felméri a terepet,mielőtt szakítana,már ha egyáltalán komolyan gondolja a szakítást.
Nagy az elvárása,bizonyos pasik nem ütik meg számára a kellő mércét,próbál jófej lenni,de nincs igazán kedve beszélgetni,ezért ír csak egy smiley-t
Ha nagyon jó nőnek tűnik,valószínűleg több sráccal chatel egyszerre,nem győz annyira válaszolni vagy van konkrét kiszemelt,akire időt fordít,a többiekkel ímmel-ámmal beszélget.
Aztán tudok olyanról is,aki azért ment fel,mert nézte,hogy az exe felment-e,csak ezért volt fent az oldalon...
És ezek után vannak a komoly kapcsolatot keresők szerény százaléka,nem tudom,milyen kategóriájú nőkre szoktál írni,nem mondom,hogy nincs rendes a cicababának tűnők között,de egy átlagos kinézetű csajjal valószínűleg jobban járnál. Persze az nem derült ki,hogy náluk próbálkozol-e vagy csak azokkal,akik hú de dögösek a fotókon.
Egyébként pasikban is van olyan,aki ímmel-ámmal válaszol,ráír a másikra,de nem folytatja a beszélgetést,hirtelen eltűnik vagy kiderül róla,hogy van barátnője,csak alkalmi dugópartnert keresett.
Az érem két oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!