Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, miért vagytok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért vagytok ilyen bonyolultak?

Figyelt kérdés

Akivel ismerkedtem mostanában, egyszerűen nem értem, hogy mi ütött belé hirtelen. Randiztunk már egyszer, meg is csókolt, tök jól sikerült, és most a hétvégén úgy volt, hogy megint találkozunk valamikor, csak nekem nem volt túl jó, úgyhogy végül lemondtam.

Erre ma írja, hogy nem tudna velem komoly kapcsolatot elképzelni, hagyjuk inkább...

Ez most mi? Persze, én elfogadom, ha nem tetszem neki igazán, de akkor minek akart találkozni?

2016. jún. 28. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy elmondja személyesen?

Mi egyszerűek vagyunk mint a faék.

23/F

2016. jún. 28. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem érted?

Lemondtad a találkozást ebből ő arra jutott, hogy nem akarod látni. Ennyi.

2016. jún. 28. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Minek kért második randit,ha nem tud veled kapcsolatot elképzelni? Szerintem van a képben egy másik csaj és őt választotta és benyögött valami kifogást...
2016. jún. 28. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy kérdésem lenne. Amikor lemondtad a találkát akkor megnyugtattad, hogy egy másik időpontban majd fogtok találkozni?

Ha erre a kérdésre igen a válasz, akkor nem értem a csávót.

23/F

2016. jún. 28. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
még így is egyszerűbbek vagyunk a nőknél.
2016. jún. 28. 15:36
 6/10 A kérdező kommentje:
4: Nem, mert most egy-két hétig nem leszek itthon egyáltalán. De ez valós indok, külföldre megyek.
2016. jún. 28. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az a másik időpont lehetett volna akár ezután a külföldi út után is. Általában férfiaknál bejön, hogy elmondják a konkrét okot, mert akkor nem veszik magukra.

4-es voltam

2016. jún. 28. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szabad megtudni mikor volt az első randi?

Mert ha csak pár nap lett volna két randi között akkor nyugodtan lehet még várni vele, ha tényleg nem jó az időpont.

De ha már alapból már illet volna egy második randi amit te lemondtál akkor lehet, hogy a csóka azt hiszi, hogy nem érdekled és inkább rövidre zárta a dolgot.

2016. jún. 28. 17:19
 9/10 A kérdező kommentje:
2 hete volt.
2016. jún. 28. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztm butaság volt két hetet várni, de te tudod.
2016. jún. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!