Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista lányok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lányok, miért vagytok olyan visszautasítóak?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy látom, hogy ezek a lányok sorba utasítják el a fiúkat, miközben szinglik. S mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolgom van, sok a zh, meg telített a nyaram.

De ez nem így van, mert nekem is volt sok zh, s vizsga, de mindig ráértem volna egy ismerősömmel vagy lánnyal találkozni.

Tehát miért vagytok ilyenek, csajok?

Offolást nem fogadok el.

2016. jún. 29. 12:49
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%
Nem tetszel nekik, de tapintatosak és nem küldenek el bunkón.
2016. jún. 29. 12:51
 2/47 anonim ***** válasza:
95%
Tudod mi a telített koma, a zsírsav. De nem a nyár.
2016. jún. 29. 12:54
 3/47 anonim ***** válasza:
97%
Arra nem gondoltál, hogy nem tetszel nekik?
2016. jún. 29. 12:54
 4/47 A kérdező kommentje:
Világosan megmondtam, hogy offolást nem kérek. :) a kérdésre válaszoljatok, s elsősorban lányok válaszát várom.
2016. jún. 29. 12:55
 5/47 A kérdező kommentje:
bocsi, csak szerintem ez összetettebb. ha csak ez lenne, hogy nem tetszem nekik, akkor keresnének más fiút. de nem teszik, hanem kifogásokat halmoznak.
2016. jún. 29. 12:57
 6/47 anonim ***** válasza:
97%
És ha nem akarnak ismerkedni, nem keresnek görcsösen társat és jól megvannak egyedül is? Hogy olyat már ne is említsek hogy esetleg szakításon vannak túl, sokat csalódtak, stb...
2016. jún. 29. 13:02
 7/47 anonim ***** válasza:
95%

Fogadd el, hogy rossz helyen keresgélsz és keress máshol társat. Nem mindenki akar párban járni, többek között én sem.

24/l

2016. jún. 29. 13:05
 8/47 anonim ***** válasza:
93%
Sok elutasít, de sok meg nem. Ebben a tanévben vagy 50-100 egyetemista csajnál biztos próbálkoztam, abból 5-tel lett szex. Úgyhogy én nem panaszkodom rájuk.
2016. jún. 29. 13:12
 9/47 anonim ***** válasza:
44%
Különféle kategóriák vannak, az aszexuálisok, a frigidek, a súlyosan önbizalomhiányosok stb., de van, aki egyszerűen csak válogat, és ezt nehéz kideríteni első pillantásra. Plusz nagyon sok olyan lány van, aki inkább karriert akar, aztán majd hirtelen rájön, hogy hoppá, mégse jó egyedül, meg kellene család, gyerek, de legalább egy faszi, aki segíti őt, meg talán a szex is jó lenne, aztán belemennek mondjuk egy rossz kapcsolatba. Ha valaki nem akar veled ismerkedni, akkor hagyd rá, majd 30 körül hirtelen rájönnek, hogy ez így nem volt jó, és válogathatnak a maradék közül, mert korábban nem volt nekik jó senki, meg nem voltak nyitottak semmire.
2016. jún. 29. 13:13
 10/47 A kérdező kommentje:
Jó neked. :) Igen, elfogadok, ha valaki, mint például a 24/l megvan pár nélkül, csak ne mindig az ilyeneket találjam meg. A Debreceni Egyetemen belül hol van a legkevesebb visszautasító csaj?
2016. jún. 29. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!