Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok, miért vagytok olyan visszautasítóak?
Sajnos úgy látom, hogy ezek a lányok sorba utasítják el a fiúkat, miközben szinglik. S mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolgom van, sok a zh, meg telített a nyaram.
De ez nem így van, mert nekem is volt sok zh, s vizsga, de mindig ráértem volna egy ismerősömmel vagy lánnyal találkozni.
Tehát miért vagytok ilyenek, csajok?
Offolást nem fogadok el.
Fogadd el, nem vagy szőke herceg. Ezeknek az kell, legyél gazdag úgy hogy nem dolgozol, s nézzél ki jól. Ezek a nők nem fogják lejjebb tenni a lécet, szrintem nem kell annyira sajnálni ezeket a nőket hogy huh milyen szinglik.
mármint úgy szinglik h a 2 f:sz között ingáznak ? ezért nem látszik rajtuk hogy milyen egyedülállók, megkapják hetente a dózist, igy nyilván kevesebb az igényük arra hogy párt találjanak. mellette keresgélnek válogatnak a gazdagabbnál gazdagabb férfiak között. ennyire egyszerü a képlet.
Miért ennyire kikötés, hogy egyetemista lány kell?
Meg én úgy látom, hogy neked csak egy kellékként kéne a csaj, nem lelki társnak ...
Ha mondjuk orvosin próbálkozol,ott azért nem,mert tényleg kevés a szabad idejük és kívül-belül hatalmasak ott az igények amúgy is.Meg sok szakmán kívüli náluk nem tolerálja,hogy ott éjjel-nappal tanulni kell,zh időszakon kívül is.Tolmács-fordítóknál ugyanez van,ott zh időszak sincs-egyik női ismerősöm ott diplomázik,tudom,miről beszélek-.Szóval két ilyen vagy hasonló hajtós szakon örül az ember,ha az ánusza meg van,nem,hogy még párkapcsolata legyen,amit ápolni kell.
Én bölcsész vagyok,de most pl. baromi sokat fektettem nyelvszak mellett egy másik nyelvvizsga felkészülésére és végképp nem akartam volna kapcsolatot.Amúgy ha valaki szimpatikus,akkor azzal meg tudok oldani egy találkát,ha nincs morva messze tőlem,tehát mondjuk másik országban,vagy 100 km-en túl.
22/N
Kötelező randizniuk?
Én egyetemista lány vagyok, szingli. Teljesen jól megvagyok egyedül. A szabadidőmet inkább a hobbijaimra fordítom.
Egyrészt biztos vagy benne, hogy szingli? Pl. rólam csak akkor tudná meg valaki, ha Facebookon ismerősöm, mivel nem egyetemista.
Ha szingli lennék, akkor most, a vizsgaidőszak végeztével kezdenék csak keresgélni, mert vizsgaidőszak alatt fáradt vagyok, nyűgös, minden bajom van, főleg mert dolgozom is. Nem ezt az oldalamat akarnám mutatni, és sem a vizsgákra sem a srácra nem tudnék figyelni.
Másrészt nekem nagyon sok ismerősöm van, akinrk tényleg telített a nyara. Egy nagyon jó barátnőmmel alig fogok találkozni, annyi helyre megy.
Meg igen, van, aki nem akar párt, esetleg randizgaz már valakivel, távkapcsolat és társai. Van, aki nem ismerkedik egyetemen, pl. én sem, ennek több oka van.
És akkor ott vannak, akiknek nem vagy szimpatikus.
Itt a nyár, járj ki programokra, strandra, stb, akkor talán több szingli, párkapcsolatra vevő csajt találsz.
Nem akartak durván visszautasítani. Neked se esne jól, ha megmondanák neked az igazi véleményüket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!