Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg ennyire vakon vannak, hogy mit szeretnének a nők?
Hogyan váltsuk meg a világot egy kérdéssel — első rész.
Mai messiástudatú lánykánk: pipa.
9: "Talán, mert mikor elkezd beszélgetni veled, rájön, hogy alapból reménytelen az egész közöttetek? Tudod, mikor valaki addig vonzó, míg meg nem szólal. "
Igen, ezzel lehetőséget nem adva, hanem első ránézésre elitélve, amúgy meg lehet teljesen értelmes ember lenne, időt hagyva. De valóban sok nő médiumnak képzeli magát és első ránézésből itél. Ezt igénynek hivják. Most ha én is kizárólag egy müvészi beállitottságú, különböző feltételeknek elvárásoknak megfelelő lányt keresek, szürő alapján, akkor nem csoda hogy nem fogok jódormán találni senkit, és sirni fogok hogy hát nincs csaj..
"mert ez különbözteti meg a barátokat a jelöltektől, hogy a jelöltekkel szexuális vonzalom is van, az pedig csak akkor lehet, ha nem tutyimutyizik a férfi"
Elárulom: egy nő sem azért fog hozzád szexuálisan vonzódni, mert már a legelején utalgatsz rá, hogy megcsinálnád. Tényleg ennyire nem érzékelitek az árnyalatokat ismerkedésnél?
"Igen, ezzel lehetőséget nem adva, hanem első ránézésre elitélve, amúgy meg lehet teljesen értelmes ember lenne, időt hagyva."
Hidd el, ha értelmes szöveggel kezdesz, nem küld el. Nem első ránézésre mondja valaki, hogy "kösz, inkább nem", hanem mikor elkezditek nyomatni a menő csávót, meg olyanokat, hogy minden nő felszínes r-banc (igen, ez többször megtörtént eset). A legtöbb nőnek ez nagyon nem imponál, nem is tudom hogy gondolják egyesek... Persze nem ez az egyetlen instant lelombozó szöveg.
Kérdező, szerintem azért látsz ennyi ilyen faék egyszerűségű hímneműt, mert szegényeket vagy nagyon elhanyagolták/verték/nem szerették a szüleik gyerekkorukban, vagy nem is voltak szüleik hogy ezt megtegyék és így maradt az intézeti barátságos légkör.
Egyébként ha árnyaljuk a kérdést, valóban nem könnyű eldönteni sokszor, hogy mit szeretnének a nők.
Ebben a témában azt hiszem nem érdemes leragadni azokon, akik teljesen máshogy fogják fel az élet működését. Inkább érdemes koncentrálni azokra az ellenkező neműekre, akik legalább az alapelveinkkel egyetértenek.
Ha nagyon nem találsz ilyet, akkor lehet hogy rossz helyen keresed...
26F
#10es vagyok, félreérted kedves kérdező :D Pont te vagy az, aki nem érti az árnyalatokat, csak a szokásos szöveget nyomja.
Nem is azt értettem ezalatt, hogy mindjárt mondja meg neki, hogy de megdolgozná. (bár kis eséllyel egyébként valakinél ez is működik. ) Hanem lehetnek perverzebb beszólásai, (de nem nyersen azért), és így vonzóvá válik. Ez a titok, de persze ezt úgysem vallanád be magadnak, hogy ez a sikerhez vezető út.
Na meg nyugodtan érintse meg a nőt fokozatosan, ha pozitív a visszajelzés, akkor haladjon előre az érintésekkel, egyre jobban.
Tökéletes példa amit #7-es is írt, a másik férfi folyamatosan közeledett szexuálisan is, és le is feküdt vele.
Meg marhaságokat írsz:
"Talán, mert mikor elkezd beszélgetni veled, rájön, hogy alapból reménytelen az egész közöttetek? Tudod, mikor valaki addig vonzó, míg meg nem szólal. " no komment :D
"Nem azért a másikat választotta, mert ő előbb alányúlt, hanem mert hozzá sokkal jobban vonzódott." De hát épp ezért vonzódott hozzá jobban, mert nem félt testileg is megközelíteni. (És ezalatt nem a rögtön tapi meg mindenre gondolok, hanem a fokozatos érintések illetve a finomabb perverzebb témákra gondolok. )
Önmagában nem is, nem is azt mondtam hogy csak tapizzon, de közben legyen kuka, meg udvariaskodjon stb.
De viszont ha az érintések elmaradnak, hiába van a többi jó tulajdonsága, jó szövege, stb. egy férfinak, akkor abból nem lesz több barátságnál sohasem, mert a lány nem is úgy tekint rá, mint potenciális jelölt, hiszen semmi olyan utalást nem tesz, hogy máshogyan is kívánná. (kivéve ha szerelmet vall meg hasonlók, de azzal rögtön el is ásta magát a lánynál. )
Vagy most ha a saját szemszögedből nézed, tudnál vonzódni egy olyan férfihez, akivel csak barátilag beszélgetsz? Ellenbe hamar elcsábítana egy olyan, aki ki meri mutatni, hogy férfi, és elejt egy egy perverzebb viccet is, és nem fél a finom érintésektől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!