Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte mindenki jobb mint én? Miért nem vagyok jó soha semmiben?
minden írásodból áramlik az önbizalom hiány...
mi a fő problémád? az, hogy nincs párod? az, hogy "csak" ápoló lettél? az, hogy te nem tudsz pózolni facebookon? az, hogy fehér a bőröd?
23F
Am nem értem mi a gondod az életeddel...
Fehér bőr szerintem nem probléma, sokaknak tetszik...
Az ápoló szakma is mondhatni szép szakmának, hisz emberekkel foglalkozol, embereken segítesz...ez is lehet sokaknak vonzó...
sokan vannak akik sokkal többet elértek, mint te, viszont mások jóval kevesebbet, vagy épp ugyanennyit...
ne másokkal foglalkozz...a saját életeddel törődj, haladj az életben!
a saját boldogságodért neked kell tenned!
23F
Én is ugyanígy vagyok/voltam, mint te. Sokáig keseregtem magamban, mindent és mindenkit okoltam a sikertelenségeim végett, csak magamban nem láttam a hibáimat. De a választás a te kezedben van, vagy változtatsz vagy maradsz egy helyben, amibe lelkileg tönkre mész. Nekem nem fehér, hanem rikítóan fehér böröm van, ami szintén nem barnul a naptól. Kipróbáltam néhány szoláriumot, amire megtaláltam egy jó minöségüt, ami az én börömet is képes lebarnítani. Zavart a börszínem és tettem ellene. Se nem sárga, se nem nutella barna nem lettem, csak kaptam egy kis színt (magamhoz képest). Ami a végzettséget illeti nekem is "csak" érettségim és szakmám van, de nem szeretem, ezért mást fogok tanulni. Sokat dolgozom, de mellette nyelvet tanulok, elkezdtem hangszeren játszani és ha még idöm engedi akkor sportolok. Itt a kulcsszó az önfejlesztés. Csináld azt amit szeretsz, az növelni fogja az önbizalmad. Nekem sincs párom, de én is szeretnék. Ez nagy részben rajtam múlik, mert még nincs kellö önbizalmam, DE fejlesztem magam.
Az meg, hogy vannak szebb, okosabb nök töled fogadd el. Mindenkinél van szebb és jobb. Ha csak ezt fogod nézni sosem leszel boldog. Koncentrálj magadra és meghozza a gyümölcsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!