Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szinte mindenki jobb mint én? Miért nem vagyok jó soha semmiben?

Figyelt kérdés
Sok nőt szebbnek látok magamnál. Végül is mi lenne szép egy fehér bőrű nőben, mint amilyen vagyok. A másik pedig hogy nekem csak szakmám van, míg akik értékesebbek, már van legalább egy diplomájuk, míg nekem csak egy érettségim és szakmám van. Szinte minden ismerősömnek van barátja csak nekem nincs. Ők boldogon pózolnak a párjukkal a Facebookon, míg én mindig csak egyedül vagyok.
2016. júl. 1. 20:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem csak a fehérbőrű lányok jönnek be. Mindig a világos bőrű lányok jöttek be.
2016. júl. 1. 22:20
 22/31 anonim ***** válasza:
Kerdezo, akkor milyen valaszokkal vagy kisegitve? Amik simogatjak a gyenge kis lelkedet, hogy nem kell valtoznod, tokeletes vagy igy is, jol kene erezned magad? De te nem erzed jol magad. Te panaszkodsz, de megoldast nem keresel, mert te nem vagy eleg szep, nem vagy eleg okos, nem vagy eleg barna, nem vagy eleg akarmi... hat akkor panaszkodjal es olvasgasd a lelkedet simogato valaszokat. Ot ev mulva is pont ugyanitt fogsz tartani, ebben biztos vagyok, ha nem csinalsz magaddal valamit a kifogas kereses helyett.
2016. júl. 1. 22:20
 23/31 anonim ***** válasza:

minden írásodból áramlik az önbizalom hiány...

mi a fő problémád? az, hogy nincs párod? az, hogy "csak" ápoló lettél? az, hogy te nem tudsz pózolni facebookon? az, hogy fehér a bőröd?

23F

2016. júl. 1. 22:22
 24/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs önbizalmam, nincs is mire fel legyen. Igazából az egész életem a bajom.
2016. júl. 1. 22:26
 25/31 anonim ***** válasza:
91%
Akkor vegre csinalj valamit a kesergesen kivul. Ennyi a titka. Nem lesz konnyu, de lenyegesen jobb lesz az eredmenye a jovoben mint a gyakorin valo sirankozasnak.
2016. júl. 1. 22:34
 26/31 anonim ***** válasza:
Te olyan csaj vagy mint én fiú :) hmm meg igy is hatalmas előnyöd van mégpedig hogy ány vagy :)
2016. júl. 1. 22:38
 27/31 anonim ***** válasza:

Am nem értem mi a gondod az életeddel...

Fehér bőr szerintem nem probléma, sokaknak tetszik...

Az ápoló szakma is mondhatni szép szakmának, hisz emberekkel foglalkozol, embereken segítesz...ez is lehet sokaknak vonzó...

sokan vannak akik sokkal többet elértek, mint te, viszont mások jóval kevesebbet, vagy épp ugyanennyit...

ne másokkal foglalkozz...a saját életeddel törődj, haladj az életben!

a saját boldogságodért neked kell tenned!

23F

2016. júl. 1. 22:38
 28/31 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok/voltam, mint te. Sokáig keseregtem magamban, mindent és mindenkit okoltam a sikertelenségeim végett, csak magamban nem láttam a hibáimat. De a választás a te kezedben van, vagy változtatsz vagy maradsz egy helyben, amibe lelkileg tönkre mész. Nekem nem fehér, hanem rikítóan fehér böröm van, ami szintén nem barnul a naptól. Kipróbáltam néhány szoláriumot, amire megtaláltam egy jó minöségüt, ami az én börömet is képes lebarnítani. Zavart a börszínem és tettem ellene. Se nem sárga, se nem nutella barna nem lettem, csak kaptam egy kis színt (magamhoz képest). Ami a végzettséget illeti nekem is "csak" érettségim és szakmám van, de nem szeretem, ezért mást fogok tanulni. Sokat dolgozom, de mellette nyelvet tanulok, elkezdtem hangszeren játszani és ha még idöm engedi akkor sportolok. Itt a kulcsszó az önfejlesztés. Csináld azt amit szeretsz, az növelni fogja az önbizalmad. Nekem sincs párom, de én is szeretnék. Ez nagy részben rajtam múlik, mert még nincs kellö önbizalmam, DE fejlesztem magam.

Az meg, hogy vannak szebb, okosabb nök töled fogadd el. Mindenkinél van szebb és jobb. Ha csak ezt fogod nézni sosem leszel boldog. Koncentrálj magadra és meghozza a gyümölcsét :)

2016. júl. 1. 23:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Ezennel átadom a "Fáj, hogy élek" panaszbajnokság trófeáját neked kérdező...:)
2016. júl. 1. 23:53
 30/31 anonim ***** válasza:
En teljesen tudom es aterze, hogy mi a problemad. Nincs szin az eletedben. Gondolom csak ismerosi szinten vannak emberek a kozeledben. Dlmondom h oszinten mit szeretnel. Szeretnel egy jokepu baratot aki majd megment es feltolt es elmenyekkel bombaz el teged. Szeretnel diplomat mert olyan szuk latokoru vagy mert azt hiszed hogy a diploma melle instant adjak a jobb fizetest. Diiiing! Tevedes. A kollegamnak 8 altalanosa van megis gazdagabb sztem a Magyarok 95%-nal. Haha. Nem az szamit hogy milyen vegzettseged van hanem az h mennyire mersz lepni afele a dolgok fele amiket meg akarsz szerezni. Szerintem szerezz penzt. Szolizz, oltozkodj normalisan a tobbi meg majd jon. Ne az elettol vard h megtalaljon teged, hanem neked kell tenned azert hogy elmenydus eleted lehessen. Pá
2016. júl. 2. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!