Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ilyen pasiként hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen pasiként hasonló szintű barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem akarok jobb nőt mint ami én vagyok. Átlagos külsejű macis pasi 33 éves férfi vagyok. Otthon élek anyukámmal nagyon fontos számomra. Mivel sajnos szakmámnak megfelelően nem kaptam állást ezért egy hivatalban vagyok közmunkás , irattáros.

Kicsit félénk határozatlan vagyok viszont okos mivel filozófia szakot végeztem kedves empatikus.

Nem akarok magamnál jobb szintű nőt csak amit nyújtani tudok tehát szintén nem baj ha szüleivel él nincs nagy keresete átlagos kinézetű. Fontos hogy empatikus kedves legyen és neki is legyen diplomája.

2016. júl. 3. 09:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Közalkalmazottat akartál írni, ugye? Mert ha közmunkás vagy diplomásként, az eléggé sovány.
2016. júl. 3. 09:50
 2/26 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos a szüleikkel élő nőknek se kell szülőkkel élő pasi. A nők elvárják, hogy rendes állásod, saját lakásod, vagy albérleted legyen, őket az nem érdekli, hogy erre nincs pénzed, mert legyen. Szóval most majd kapod a beszólásokat.
2016. júl. 3. 09:52
 3/26 A kérdező kommentje:
1. Sajnos nem vettek fel közalkalmazottnak mert nincs hely így csak közmunkásként tudnak foglalkoztatni, jobb mint a munkanélküliség
2016. júl. 3. 09:53
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
Az miért fontos, hogy valaki diplomás legyen? Ez elég hülye elvárás. Egy érettségizett lány is van olyan jó minden szempontból, mint egy diplomás.
2016. júl. 3. 09:54
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

És legyen neki is diplomája. :D na ezen jót nevettem :D

Mert te annyival többet tudsz felmutatni a diplomáddal mint például egy egyszerű érettségivel rendelkező felnött akinek önálló élete van és képes ellátni saját magát ennyi idősen. Azért lássuk már be, hogy 33 évesen otthon élni- kivéve ha a szülő egészségi állapota miatt- a legriasztóbb dolog egy nő szemében.

Pán Péter szindrómát sejtet erősen.

2016. júl. 3. 09:54
 6/26 A kérdező kommentje:
2. Azt várom el amit nyújtani tudok. Szóval nehogymár egy otthon lakó nő elvárja...
2016. júl. 3. 09:55
 7/26 anonim ***** válasza:
8%

Tipikus sub férfi vagy keress egy domináns diplomás lányt,millió van ilyen!

Minden diplomás lány magabiztos, domináns tipus

2016. júl. 3. 09:55
 8/26 A kérdező kommentje:
Igen egy diploma fontos. Egy egyetem megtanít dolgokra amit egy érettségizett nem fog tudni.
2016. júl. 3. 09:56
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukáddal élsz és közmunkás vagy, akkor semmilyen barátnőd nem lehet.
2016. júl. 3. 10:00
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Azt leszarják a nők, hogy milyen iskolákat végeztél, az fontosabb, hogy mit dolgozol, mennyi a nettó fizud, s mennyire vagy álompasi, ha a külsődet nézzük. De, ha mackós vagy, akkor nem vagy álompasi. A nagyon jóképű, kigyúrt, magas, sportos, gazdag palikra mondják, hogy álompasi. Az empátia és a kedvesség nálam is alap dolgoknak számítanak, mint az őszinteség, tisztelet, hűség. Ettől függetlenül engem is leszarnak a nők, mert átlagos vagyok, szegény vagyok, anyámékkal élek, én is több, mint 1 éven át közmunkás voltam, most fél éve munkanélküli vagyok, illetve nincs saját házam, se autóm, szóval én se vagyok álompasi. Sokat nevetek egyébként a felszínes embereken. Szerintem nevetséges, hogy mennyire odáig vannak emberek valakiért, mert az jól néz ki.
2016. júl. 3. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!