Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen pasiként hasonló szintű barátnőm?
Nem akarok jobb nőt mint ami én vagyok. Átlagos külsejű macis pasi 33 éves férfi vagyok. Otthon élek anyukámmal nagyon fontos számomra. Mivel sajnos szakmámnak megfelelően nem kaptam állást ezért egy hivatalban vagyok közmunkás , irattáros.
Kicsit félénk határozatlan vagyok viszont okos mivel filozófia szakot végeztem kedves empatikus.
Nem akarok magamnál jobb szintű nőt csak amit nyújtani tudok tehát szintén nem baj ha szüleivel él nincs nagy keresete átlagos kinézetű. Fontos hogy empatikus kedves legyen és neki is legyen diplomája.
És legyen neki is diplomája. :D na ezen jót nevettem :D
Mert te annyival többet tudsz felmutatni a diplomáddal mint például egy egyszerű érettségivel rendelkező felnött akinek önálló élete van és képes ellátni saját magát ennyi idősen. Azért lássuk már be, hogy 33 évesen otthon élni- kivéve ha a szülő egészségi állapota miatt- a legriasztóbb dolog egy nő szemében.
Pán Péter szindrómát sejtet erősen.
Tipikus sub férfi vagy keress egy domináns diplomás lányt,millió van ilyen!
Minden diplomás lány magabiztos, domináns tipus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!