Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ilyen pasiként hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen pasiként hasonló szintű barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem akarok jobb nőt mint ami én vagyok. Átlagos külsejű macis pasi 33 éves férfi vagyok. Otthon élek anyukámmal nagyon fontos számomra. Mivel sajnos szakmámnak megfelelően nem kaptam állást ezért egy hivatalban vagyok közmunkás , irattáros.

Kicsit félénk határozatlan vagyok viszont okos mivel filozófia szakot végeztem kedves empatikus.

Nem akarok magamnál jobb szintű nőt csak amit nyújtani tudok tehát szintén nem baj ha szüleivel él nincs nagy keresete átlagos kinézetű. Fontos hogy empatikus kedves legyen és neki is legyen diplomája.

2016. júl. 3. 09:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Találhatsz persze.Nekem is szimpatikus vagy,csak már házas vagyok.
2016. júl. 3. 10:03
 12/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem igaz! Én pasim is anyukájával él es6mivel nem kapott munkát szakmájában ezért közmunkás. Így ismertem meg interneten és nem ezt néztem hanem a lelkét és úgy vagyok vele csak lesz valahogy. Mennyivel jobb egy olyan pasi aki bunko egoista stb. De legalább önálló külön lakással.... 29 N
2016. júl. 3. 10:05
 13/26 anonim ***** válasza:
41%

Kaphatsz talàn,de arra készülj az nem az a làny lesz akire beindulsz azonnal,hanem àtlag alatti.

Ez az igazsàg férfiatlan vagy,közmunkàs vagy és mamahotel,àtlag alatti elhízott nôt talàn kaphatsz,de nem sok reménnyel.

A nôknek igazi férfi kell.

2016. júl. 3. 10:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy érettségizett ember is tudhat annyit, mint egy diplomás. Nem az egyetemen tanítanak meg dolgokra, hanem az élet tanítja meg az embereknek a dolgokat. A helyzet az, hogy ez szép és jó, hogy te azt várod el, amit nyújtani tudsz, de a nők nem így vannak ezzel. Bár tisztelet a kivételnek, mert biztosan van, de akkor is, ahogy öregszenek a nők, úgy egyre inkább elvárják, hogy egy pasinak is legyen saját lakása. A veled egykorú nők nagyon rámennek az egzisztenciára, mert ez fontosabb nekik, mint az, hogy a pasi kedves, empatikus, hűséges.
2016. júl. 3. 10:09
 15/26 anonim ***** válasza:
96%
Töri szakon "nem végeztem", attól még tudásban adott plusszt. Az elvárásaiddal egyet értek, kivéve azzal a résszel nem, hogy legyen diplomája. Saját bőrödön tapasztalod, hogy nem minden a papír, sőt, nem egy olyan van akinek nyelvvizsga miatt nincs meg a papír, mindazonáltal képzett. Nem mondom, hogy az elvárásod marhaság lenne, viszont így szűkíted a kört. Az élet meg megtanít olyan dolgokra amit egy iskolában sem tanítanak, nálam az szokott kitétel lenni, hogy inkább ebből végezzen a partnerjelölt pár évet sikerrel, minthogy 3 diplomája legyen.
2016. júl. 3. 10:09
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
Ha egyáltalán lesz valaha barátnöd az csakis a te szintednél ezerszer feljebb levö lehet még akkor is ha érettségije sincs!!!!!
2016. júl. 3. 10:16
 17/26 A kérdező kommentje:

13. A vonzalom pedig fontos, szóval kb ilyen nőre gondoltam ,lejjebb nem adom

[link]

2016. júl. 3. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Kb ilyet kaphatsz,talàn vagy dagadtabbat.

De szebbre ne szàmíts,ennek is örülhetsz.

2016. júl. 3. 10:21
 19/26 A kérdező kommentje:
16. Nem lehet minden nőnek nála magasabb szintű pasi mert statisztikailag nem jön. Hidd el sok kapuzárásos nő van
2016. júl. 3. 10:22
 20/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet - minden zsákhoz megvan a folt valahol.

Csak egymásra kell találnotok. Ennyi az egész.

2016. júl. 3. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!