Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyen pasiként hasonló szintű barátnőm?
Nem akarok jobb nőt mint ami én vagyok. Átlagos külsejű macis pasi 33 éves férfi vagyok. Otthon élek anyukámmal nagyon fontos számomra. Mivel sajnos szakmámnak megfelelően nem kaptam állást ezért egy hivatalban vagyok közmunkás , irattáros.
Kicsit félénk határozatlan vagyok viszont okos mivel filozófia szakot végeztem kedves empatikus.
Nem akarok magamnál jobb szintű nőt csak amit nyújtani tudok tehát szintén nem baj ha szüleivel él nincs nagy keresete átlagos kinézetű. Fontos hogy empatikus kedves legyen és neki is legyen diplomája.
Na a bölcsésszakok... Ennél még a meki is jobb egzisztenciát biztosít. Én váltanék munkahelyet. Lehet oltásnak hangzik, de nem. Szerintem a fizud is jobb lenne, nem "olyan alja munka" mint egy közmunkás, mivel tudom milyen az a munkakör. Mindenki rajtad veri el a port és egy hányás az egész konkrétan. Viszont ha elmész mekibe, beülsz kasszázni, és elég nyitott vagy sokkal több a lehetőséged. Tapasztalatból beszélek!
Üdv.
Tehát egy duci, szüleivel élő, közmunkás csajt keresel, aki arra veri magát, hogy van egy használhatatlan diplomája, és 30 fölött sem ért még el semmit.
Szerintem simán összejöhet.
Netes társkeresők tele vannak ilyenekkel.
Azért az okosság és a filozófia szak nem függ össze, főleg, ha közmunkásnál feljebb nem jutottál.
Minden esetre sok sikert, de azért a te érdeked is, hogy próbálj előrébb lépni, anyukád nem lesz mindig, és akkor sovány lesz a közmunkás bér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!