Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gáz 32 évesen hogy azért mondanék nemet egy ilyen lánynak egy ilyen helyzetben mert anyukámmal élek és tuti meglepődbe és nem örülne a helyzetnek?
2018. febr. 28. 07:00
1/11 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de igen, szerintem gáz, hogy azért nem vinnél haza egy bármilyen lányt, mert félsz, hogy mit szólna hozzá anyukád.
2/11 anonim válasza:
#1 na igen, de méguscsak együtt élnek, szerintem illene róla megkérdezni, vagy odaszólni hogy vendéged lesz.
3/11 anonim válasza:
2#
Igen... de miért ne lehetne egy 32 éves szingli férfinak alkalmi kapcsolata egy csinos nővel. Ha az anyukája véleményétől függ a szerelmi élete, hát az régen rossz egy felnőtt embernél.
4/11 anonim válasza:
Én sem azt mondom hogy nem lehet, csak azért meglepő dolog, ha egyszercsak egy vadidegent látsz a lakásban. :)
5/11 anonim válasza:
Még annyi, hogy a férjem is az anyukájával élt 30 évesen. Nem okozott neki problèmát, hogy felvigyen, pedig nem tudtuk akkor, hogy tartós kapcsolat lesz belőle. Én jóval fiatalabb vagyok, az anyukája biztos nem volt lelkes 😊
6/11 anonim válasza:
#1-es válaszolóval értek egyet.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb megoldás, amivel kijöhetsz a dologból. Jobban megőrizheted a méltóságodat, mintha a lány kidobna azért, mert anyukáddal élsz - mert kidobna.
8/11 anonim válasza:
Bazz ez nagyon gáz. "Ancika mit fog szólni?"
9/11 anonim válasza:
32 évesen itt tartasz?? :(((((
10/11 anonim válasza:
:O
Hát azért akárhány évesen élek egy háztartásban anyámmal, megbeszélem előtte vele, ki jöhet a házába, és ki nem. Nekem ne mondja senki, hogy normális mindenféle vadidegen jöttmentet felcipelni a szülői házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!