Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy aszociális ember, akinek barátai sincsenek, nincs szociális élete, hogy tudna barátnőt szerezni?
Egyetemre járok.
Fizikálisan is erős vagyok,keményen edzek.
Viszont szociális képességeim nincsenek.Nem tudok érvényesülni társaságban.És gyűlölöm a csapatmunkát.Nem tudok csapatban érvényesülni,a többiek mindig elveszik előlem a feladatot.
Ennyit érnek a IQ-tesztek...
Nos, kedves Kérdező, első lépésként fejleszd az ún. társas énedet. Nem kell hogy okvetlenül "tehetséges" legyél szociális téren, -ha tényleg olyan intelligens vagy, mint állítod, és miért is ne lennél az?- akkor könyvek/tanfolyamok segítségével vissza tudod tanulni mindazon képességeket, amire szükség van az emberi kapcsolatok kiépítéséhez és fenntartásához.
Gugli barátunk segít neked, ha beütüd a szociálsi kompetencia fejlesztése keresőkifejezést.
Jó munkát!
Nem erős egyből rávágni, hogy akkor változz meg?
Szerintem radikális személyiségbeli változást erőltetni nagyon romboló hatású lehet.
Én inkább azt mondanám, keress olyan embereket, akik megértik, hogy más szociális fejlettséged/igényed van.
Úgy érzed, hogy szeretnél barátokat, közelséget, megértést, csak nem tudsz közeledni emberekhez és ha próbálsz az is rosszul sül el?
Milyen lányok nevetnek rajtad?
Vannak lányok, akik szintén társaságkerülők és nehezen ismerkednek, csak nyilván...velük nehezebb találkozni :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!