Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi milyen jogon követel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?

Figyelt kérdés
Hiszen ő az apja. Csakhogy sajnos a bíróságok agyatlanul mindig az anyának szokták ítélni őket.
2014. máj. 10. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerencsés volt, hanem jó apa. Te elmondhatod ezt magadról?

És az anyja se volt lusta, trehány, hanem csak rugalmatlanabb munkaidőben dolgozott, mint a férje. Többet kellett ingáznia, és nem tudott mindig elszabadulni, de ettől még jó anya volt és tartották is a kapcsolatot a továbbiakban is.

2014. máj. 10. 18:20
 22/71 A kérdező kommentje:
20-as: Ez a hsz nem a válásra vonatkozik. Figyelj od a a kérdésre.
2014. máj. 10. 18:24
 23/71 A kérdező kommentje:

Na akkor összegezzük:

- anya jóindulata

- szerencsés munkabeosztás

- házisárkány hiánya, aki kizárná a gyereknevelésből

- férfi bíró (a közhiedelemmel ellentétben ez nem 100%-os siker, de ha női bírót fogunk ki, akkor 95% az esélye, hogy az anya kapja meg a gyereket)

- jó ügyvéd

- szerencse - reméljük, hogy zavarja az anya későbbi partnerkapcsoaltát a gyerek

Hát nem túl bíztató. Főleg több gyerekes család estében.

2014. máj. 10. 18:27
 24/71 anonim ***** válasza:

Részemről azt tudom,h lakás helyzettől például függ a dolog.

Én a lakásomtól,amikor anyagi válságba kerültem,azért sem váltam meg mégse,mert az ügyvéd ismerősöm tanácsolta,ha nem tudok felmutatni saját lakást az apa meg igen,akkor könnyen elveheti a gyereket azon a jogcímen,h ő biztos otthont tud a gyereknek nyújtani.

Erre más ügyvédnél is rákérdeztem és ő is ezt mondta.Úgyhogy én evvel az info-val tudok szolgálni.

2014. máj. 10. 18:44
 25/71 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nőt sem ismerek aki ki akarná zárni az apát a nevelésből,amíg együtt élnek,inkább az ellenkezőjére szoktak panaszkodni az asszonyok.

Ha tanácsot vársz,egy ami azért biztosan nagyon meghatározó.Légy példás apa,tölts minél több időt a gyerekeiddel,ismerd meg őket teljesen,tudd a lábuk méretét,az óvónőjük-tanárnőjük nevét,kedvenc ételüket,allergiájukat,hogy mitől félnek,vagy mitől nyugszanak meg.Tudd őket ellátni maximálisan,menj velük Te betegállományba,ha betegek...szóval,legyél minimum olyan jó apa,mint amilyen jó anya a feleséged.Senki nem fogja úgy nálad elhelyezni a gyereket,ha nem bírsz ídőt szakítani rá,ha csak a pénzt tudod biztosítani,az kevés,ha megkérdezik a bíróságon a munkaidő beosztásodat,és közlöd,hogy napi 12 órát dolgozol(ami dícséretes,viszont alkalmatlanná tesz a gyereknevelésre,egy napi 8 órát dolgozó,vagy gyesen lévő anyával szemben) és néha hétvégén is,ha beteg a gyerek a nagyszülőkre hagynád,sztem nem kapod meg.

2014. máj. 10. 19:50
 26/71 A kérdező kommentje:

"Én egy nőt sem ismerek aki ki akarná zárni az apát a nevelésből,amíg együtt élnek,inkább az ellenkezőjére szoktak panaszkodni az asszonyok."

Megkérdezhetem, hogy hol laksz mert vagy hazudsz, vagy én is ott akarok nőt keresni.

2014. máj. 10. 19:53
 27/71 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért gondolod azt, hogy minden nő ki akarja az apát zárni a nevelésből? Téged is kizárt a feleséged, illetve anyád apádat?
2014. máj. 10. 20:18
 28/71 A kérdező kommentje:
27-es Van egy olyan érzésem, hogy egy buta lánnyal van dolgom, mert nem írtam olyat, hogy minden nő ki akarja zárni a férjét a nevelésből.
2014. máj. 10. 20:21
 29/71 anonim ***** válasza:
91%
Több helyen is éltem már,és hidd el egy helyen sem tapasztaltam ilyet,rengeted családos nő ismerősöm van pedig.Én úgy gondolom,nem ismered a feleséged,fogalmad nincs mi jár a fejében,mi a vágya,vagy éppen mi a gondja.Sztem azért is nem reagáltál a hsz-em másik felére,mert nem vagy ilyen,mármint amilyennek egy apának lennie kell,és sztem nem is nagyon vonz a dolog,hogy ilyen legyél,egyszerűen csak akarod a gyereket,mert a tiéd,és nem azért mert érzelmileg,testileg-lelkileg gondoskodni akarsz róla.Mégegy észrevétel,egyáltalán nem általános,hogy válás után egy apában az ötlik fel,hogy talán nem is az övé a gyerek.Érdekes gondolkodásod van,így a hozzászólásaid alapján,ha ezek őszinték,és tényleg így gondolkodsz.Én úgy gondolom nem fogod megkapni a gyereket,ilyen természettel,ezt a bíró is kiszúrja.
2014. máj. 10. 20:27
 30/71 A kérdező kommentje:
Akkor szándékosan hazudsz. Mert ha te nem vagy ilyen azt még elhiszem, de hogy soha nem láttál ilyet az már kamu. Legfeljebb azt hazudta neked a nő, hogy a férje nem akar törődni a gyerekkel.
2014. máj. 10. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!