Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?
Nem szerencsés volt, hanem jó apa. Te elmondhatod ezt magadról?
És az anyja se volt lusta, trehány, hanem csak rugalmatlanabb munkaidőben dolgozott, mint a férje. Többet kellett ingáznia, és nem tudott mindig elszabadulni, de ettől még jó anya volt és tartották is a kapcsolatot a továbbiakban is.
Na akkor összegezzük:
- anya jóindulata
- szerencsés munkabeosztás
- házisárkány hiánya, aki kizárná a gyereknevelésből
- férfi bíró (a közhiedelemmel ellentétben ez nem 100%-os siker, de ha női bírót fogunk ki, akkor 95% az esélye, hogy az anya kapja meg a gyereket)
- jó ügyvéd
- szerencse - reméljük, hogy zavarja az anya későbbi partnerkapcsoaltát a gyerek
Hát nem túl bíztató. Főleg több gyerekes család estében.
Részemről azt tudom,h lakás helyzettől például függ a dolog.
Én a lakásomtól,amikor anyagi válságba kerültem,azért sem váltam meg mégse,mert az ügyvéd ismerősöm tanácsolta,ha nem tudok felmutatni saját lakást az apa meg igen,akkor könnyen elveheti a gyereket azon a jogcímen,h ő biztos otthont tud a gyereknek nyújtani.
Erre más ügyvédnél is rákérdeztem és ő is ezt mondta.Úgyhogy én evvel az info-val tudok szolgálni.
Én egy nőt sem ismerek aki ki akarná zárni az apát a nevelésből,amíg együtt élnek,inkább az ellenkezőjére szoktak panaszkodni az asszonyok.
Ha tanácsot vársz,egy ami azért biztosan nagyon meghatározó.Légy példás apa,tölts minél több időt a gyerekeiddel,ismerd meg őket teljesen,tudd a lábuk méretét,az óvónőjük-tanárnőjük nevét,kedvenc ételüket,allergiájukat,hogy mitől félnek,vagy mitől nyugszanak meg.Tudd őket ellátni maximálisan,menj velük Te betegállományba,ha betegek...szóval,legyél minimum olyan jó apa,mint amilyen jó anya a feleséged.Senki nem fogja úgy nálad elhelyezni a gyereket,ha nem bírsz ídőt szakítani rá,ha csak a pénzt tudod biztosítani,az kevés,ha megkérdezik a bíróságon a munkaidő beosztásodat,és közlöd,hogy napi 12 órát dolgozol(ami dícséretes,viszont alkalmatlanná tesz a gyereknevelésre,egy napi 8 órát dolgozó,vagy gyesen lévő anyával szemben) és néha hétvégén is,ha beteg a gyerek a nagyszülőkre hagynád,sztem nem kapod meg.
"Én egy nőt sem ismerek aki ki akarná zárni az apát a nevelésből,amíg együtt élnek,inkább az ellenkezőjére szoktak panaszkodni az asszonyok."
Megkérdezhetem, hogy hol laksz mert vagy hazudsz, vagy én is ott akarok nőt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!