Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?
Kérdező:
"Ostoba ellen ne állj ki, hívednek ne mondja senki!"
Ezek a buta libák nem segíteni akarnak, hanem vitatkozni. Tudják jól, hogy neked van igazad, de a szűrőjükön nem jut ez át.
42-es: Az első mondatod után (de már korábbi hsz-eid alapján is) érdektelenné váltál. Nem elég csak a jogelméletet ismerni a liberálglobalista világban. De ezt te nagyon jól tudod, csak unatkozol, és lopod az időmet.
43-as: Igazad van. Ezek a nők nem segíteni akarnak, csak vitatkozni. Hát jelentem őket a moderátornak, de érdektelenek az ilyen hsz-ek.
Különben sem miattuk írtam ki a kérdést, hanem hogy az ilyen élethelyzetbe került férfiak hogyan tudtak segíteni magukon.
De úgy tűnik, hogy a 23-as hsz-ben leírtak a valódi megoldások: vagyis több pénze van a pasinak, a csaj meg szinte pénztelen + lakás, esetleg a nő érdektelensége.
Na meg a férfi bíró. Ők abban segít, hogy megértik többgyerekes családok esetén az apának is kijár legalább az egyik gyerek. A válóperes bírónők erre alkalmatlanok, mert csak nők.
"többgyerekes családok esetén az apának is kijár legalább az egyik gyerek"
Nincs gyereked, ugye?
Vagy ha van, sajnálom.
Egy normális szülő nem tekint árucikként a gyerekeire, és eszébe sem jut egy testvérpárt különszedni. Ha csak nem ők akarják. Embertelen.
Szerintem 43.ik azért vitatkoznak,mert beparáznak még a gondolattól is,h akár őket is ott lehet hagyni és most nagyon együtt éreznek a nővel.itt meg sokszor több a nő,mint a férfi.Én is az vagyok.
De mindig is lenéztem a férfiakra akaszkodó nőket és,akik a gyerekkel zsarolják a másikat.Nem szeretnek azok senkit sem csak magukat.
Háháháháháá :D
Még, hogy a nők a gyengébb nem..
Elképzeltem a szituációt, amit a Kérdező leírt.
Asszonyka ráparancsolt: nyomás még több pénzt keresni, és a gyerekről a szemed is levedd, mert én most kizárlak téged a gyereknevelésből.
Komolyan jót nevetek :D :D
Kérdező! Írj még kommenteket, olyaaan jó! :)
Férfi... Az. Magában hibát meglátni nem akaró lény, aki azt hiszi, hogy azért gyakoribb válás után a nőknél elhelyezni a gyereket, mert a bíróság apa ellenes.
A bíróság gyerek párti, ezt kellene már belátnia a hozzád hasonlóknak.
Nem azért lesz anyukánál a gyerek, mert elfogultak vele, hanem azért, mert anyuka az, aki ténylegesen gondoskodik a gyerekről. Nem fogom részletezni, de pont elég volt tőled is egy mondat:
A nagyszülők FELADATA otthon maradni a beteg gyerekkel.
Hol élsz te? Uramisten. És magadnak akarod valamelyik gyereket. Ebből a testvér szétszakításos gondolatodból is látszik, hogy neked még egy plüss kutya sem való, nem hogy a gyerek felügyelet.
Liberálglobalista Kérdező.. most már mégis tied a gyerek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__55..
" az apának is kijár legalább az egyik gyerek."
Épp az így gondolkodó apáknak nem ítélik a gyereket.Aki árucikként gondol a gyerekére,az nem alkalmas arra,hogy nevelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!