Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi milyen jogon követel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?

Figyelt kérdés
Hiszen ő az apja. Csakhogy sajnos a bíróságok agyatlanul mindig az anyának szokták ítélni őket.
2014. máj. 10. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
Oké sötét vagyok,és hazudok.De Te tudsz válaszolni? Tudsz konkrét dolgokat írni,hogy hogyan is zajlott ez a dolog? Tényleg érdekel.
2014. máj. 10. 21:05
 42/71 anonim ***** válasza:
4%

Kérdező:

"Ostoba ellen ne állj ki, hívednek ne mondja senki!"

Ezek a buta libák nem segíteni akarnak, hanem vitatkozni. Tudják jól, hogy neked van igazad, de a szűrőjükön nem jut ez át.

2014. máj. 10. 21:06
 43/71 anonim ***** válasza:
Téged is kitudnának zárni a gyereked neveléséből? Én elképzelni nem tudnám,max különélő szülőknél,de még ott is nehézkes.Komolyan meséljen már erről valaki.Biztos,hogy van ilyen,de hogyan zajlik? Hogy lehet megakadályozni benne egy igzi szülőt,hogy nevelje a gyerekét?
2014. máj. 10. 21:11
 44/71 A kérdező kommentje:

42-es: Az első mondatod után (de már korábbi hsz-eid alapján is) érdektelenné váltál. Nem elég csak a jogelméletet ismerni a liberálglobalista világban. De ezt te nagyon jól tudod, csak unatkozol, és lopod az időmet.

43-as: Igazad van. Ezek a nők nem segíteni akarnak, csak vitatkozni. Hát jelentem őket a moderátornak, de érdektelenek az ilyen hsz-ek.

Különben sem miattuk írtam ki a kérdést, hanem hogy az ilyen élethelyzetbe került férfiak hogyan tudtak segíteni magukon.

De úgy tűnik, hogy a 23-as hsz-ben leírtak a valódi megoldások: vagyis több pénze van a pasinak, a csaj meg szinte pénztelen + lakás, esetleg a nő érdektelensége.

Na meg a férfi bíró. Ők abban segít, hogy megértik többgyerekes családok esetén az apának is kijár legalább az egyik gyerek. A válóperes bírónők erre alkalmatlanok, mert csak nők.

2014. máj. 10. 21:13
 45/71 anonim ***** válasza:

"többgyerekes családok esetén az apának is kijár legalább az egyik gyerek"

Nincs gyereked, ugye?

Vagy ha van, sajnálom.

Egy normális szülő nem tekint árucikként a gyerekeire, és eszébe sem jut egy testvérpárt különszedni. Ha csak nem ők akarják. Embertelen.

2014. máj. 10. 21:20
 46/71 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem 43.ik azért vitatkoznak,mert beparáznak még a gondolattól is,h akár őket is ott lehet hagyni és most nagyon együtt éreznek a nővel.itt meg sokszor több a nő,mint a férfi.Én is az vagyok.

De mindig is lenéztem a férfiakra akaszkodó nőket és,akik a gyerekkel zsarolják a másikat.Nem szeretnek azok senkit sem csak magukat.

2014. máj. 10. 21:29
 47/71 anonim ***** válasza:
De válasz még most sincs,hogy hogyan tudtak konkrétan kirekeszteni a nevelésből.Itt nem baj ha nem tudsz válaszolni,csak éppen a bíróságon ne hivatkozz erre,mert ott is megfogják ezt kérdezni,aztán kiderül,hogy semmi ilyen nem történt.Azt is látom nem tetszik a válasz,hogy viselkedj tényleg apaként,valószínű azért mert nem menne,vagy van más oka?
2014. máj. 10. 22:08
 48/71 anonim ***** válasza:
100%

Háháháháháá :D

Még, hogy a nők a gyengébb nem..

Elképzeltem a szituációt, amit a Kérdező leírt.

Asszonyka ráparancsolt: nyomás még több pénzt keresni, és a gyerekről a szemed is levedd, mert én most kizárlak téged a gyereknevelésből.

Komolyan jót nevetek :D :D

Kérdező! Írj még kommenteket, olyaaan jó! :)

Férfi... Az. Magában hibát meglátni nem akaró lény, aki azt hiszi, hogy azért gyakoribb válás után a nőknél elhelyezni a gyereket, mert a bíróság apa ellenes.

A bíróság gyerek párti, ezt kellene már belátnia a hozzád hasonlóknak.

Nem azért lesz anyukánál a gyerek, mert elfogultak vele, hanem azért, mert anyuka az, aki ténylegesen gondoskodik a gyerekről. Nem fogom részletezni, de pont elég volt tőled is egy mondat:

A nagyszülők FELADATA otthon maradni a beteg gyerekkel.

Hol élsz te? Uramisten. És magadnak akarod valamelyik gyereket. Ebből a testvér szétszakításos gondolatodból is látszik, hogy neked még egy plüss kutya sem való, nem hogy a gyerek felügyelet.

2014. máj. 10. 23:09
 49/71 anonim ***** válasza:

Liberálglobalista Kérdező.. most már mégis tied a gyerek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__55..

2014. máj. 10. 23:19
 50/71 anonim ***** válasza:
90%

" az apának is kijár legalább az egyik gyerek."

Épp az így gondolkodó apáknak nem ítélik a gyereket.Aki árucikként gondol a gyerekére,az nem alkalmas arra,hogy nevelje.

2014. máj. 11. 08:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!