Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?
Dehogynem lehet. Liberálglobalist világban éppen hogy bármikor lehetséges, amikor a nő ezt akarja. Ez tény.
Pont ezért tettem fel a kérdést,persze nagyon sajnálatos, hogy - főleg olyan nők válaszolnak, akik érdekből, vagy passzióból úgy tesznek, mint ha nem is létezne probléma.
Az meg nem segít.
A kérdés ez vol:Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon? Én leírtam neki,csak éppen figyelmen kívül van hagyva.Megkérdezte mit tegyen meg azért,hogy sikerüljön,arra is kapott választ.
Kérdező,én nem vitatom egy percig sem,hogy kizártak a gyerek neveléséből,csak azt nem értem,hogyan? Azt mondta az asszony,hogy nem viheted játszótérre a gyerekeket? Vagy nem mehetsz szülői értekezletre,vagy a gyerekek farsangjára? Vagy hogy történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!