Biotech usa Thermo Drine Liquid 500 vélemény?
Tavaly felszedtem +10 kg ami szépen meg mutatta magát a testemen = Striak minden hajlatnal . Azóta szépen tartom a súlyomat 65-70 között de nehéznek érzem magam. Sok jót olvastam róla de nem eleget hogy biztos legyek benne ez a kiegészítő kell a dietamhoz es a mozgás mellé!?
Szóval ha minimalisabban eszek kenyeret, lisztet, cukrot és nem iszok édes lottyoket plusz minden nap beiktatok egy kardio edzést hatasos lehet a Biotech usa Thermo Drine Liquid?

válasza:Hááát..azért a megfelelőtől távol van. Nők: testmagasság -110. Férfiak: testmagasság -100.
Ez a cucc amúgy max. "melegítő" meg több energiád lesz tőle, de nem oszt nem szoroz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kaja rendben. Edzés rendben. Alvás rendben. Szaladtak már le kilók de most "megragadtam" és kipróbálom az L-karnintin+fat burner/thermo drine kombót. Melyik tudnátok javasolni?
Természetesen diéta és edzés megvan (calisthenics, súlyzós )
Légyszi írjatok tapasztalatokat,köszönöm.
Leírnátok légyszi a véleményetek? Volt valami mellékhatása?
Tehát reggel beveszem mind a hét kapszulát ami benne van 1 csomagban. Nem gond ha nem szedem szét napszakokra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!