Adipex Retard mellett szabad?
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy szabad-e Adipex Retard szedése mellett
- kávét inni
- alkoholt fogyasztani
- teát inni ?
Köszi előre is! :)
Üdv!

válasza:serkentőszer, tehát az alkohol ellentétes hatású.
teából lassan szívódik fel a koffein, én azt mondom, hogy pont emiatt nem olyan vészes már a gyógyszer hatásaihoz képest. KV-t viszont önmagát is elég könnyű túladagolni, ha mindneképp gyógyszert szednél, akkor kv-ra figyelj.
ha meg érdekel az egészséged, akkor a gyógyszerhez sem nyúlsz.

válasza:Én éppen most szedem az Adipexet. A mellékletben az áll, hogy alkoholt nem szabad fogyasztani mellette. A kávé, tea nincs tiltva. Én napi 2 kávét iszom meg mellette, ez szokásom volt azelőtt is. Nem alszom rosszabbul így sem, mint a gyógyszert megelőzően.
Nyilván, a gyógyszer szedése mellett figyelned kell a vérnyomásodra és ha túl magas, akkor nem ajánlott kávét inni, de ha nem viszi fel a vérnyomásodat a normál feletti értékre, akkor szerintem semmi akadálya, hogy kávézz, teázz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az adipex retard betegtájékoztatójában van írva.
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem az Adipex Retarddal kapcsolatban. -Mennyit kell beszedni belőle? 1 db/nap? -Befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását? Köszi előre is! Üdv. :)
Nem versenyszerűen. Csak heti 3x úszás és heti 2x futás.
Szlovéniában, Csehországban, Ausztriában(?) Svájcban is kapható a gyógyszertárakban receptre. Valaki váltott már ki így, magyar recepttel, tehát téritésmentesen? Állítólag lényegesen olcsóbb így, mint a feketepiacon.
Adipex fogyasztó szert szedek és tisztában vagyok a mellékhatásokkal. Nagyon szomjasnak érzem magam tőle az tény, de ha nem iszom elkezd habzani a szám. Nem annyira vészes, szóval nem úgy kell elképzelni, kifolyik vagy ilyesmi, hanem egyszerűen buborékos lesz. Ez mitől lehet?
Szedek fogamzásgátlót és szeretnék szedni Adipexet is.. Árthat a hatékonyságának az adipex????
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!