Próbáltátok már az új Scitec Adipokill zsírégetőt?

válasza:

válasza:én 21 et kaptam, de nem merem elkezdeni, mert mi van ha felb@ssza a vérnyomásomat az egekbe és rosszul leszek egész nap.
:D

válasza:Nagyon erős vízhajtó hatású. Izomgörcsöt okozhat. Ingerlékeny leszel tőle.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hatékony, de elég megtévesztő, mikor 1 nap alatt a szokásos diéta mellett 0.3 kg helyett 1.1 kg-ot dobsz le. Annak legnagyobb része víz. Amit azonnal pótolsz, ahogy megiszod a napi 2L vizedet.
Pszichésen biztos segíti a fogyni vágyókat, csak ne csodálkozz, ha néha idegesebb vagy.

válasza:

válasza:47 kilóra?
Azért az kicsit túlzás, nem?
Kapcsolódó kérdések:
a biotech termékeit nézegetem, de most az egyik terméken meglepődtem. úgy tudtam, hogy ugyebár a zsírból nincs izom, ám itt mégis ilyesmit ír: "Segítségével a test az elraktározott zsírszövetet megfelelő mozgás mellett izomszövetté alakítja át."igazából...
3 hete kezdtem el, akkor 79 kg voltam. Most vagyok 72.7 kg. 173 cm vagyok. 65kg szeretnék lenni. Szedek Szűztea Forte kapszulát, de nálam semmi extra hatása nincs, napi 1x megyek mint eddig. Keveset eszek, napi 2x, tornázok mellé. semmi édesség, semmi kenyér. mit szedjek a Szűztea helyett?
Annyiféle van a shop.builder.hu-n is, nem lehet dönteni.. Kb 4000 Ft körül akarok venni. Persze mellette diétázok, mozgok is, csak elég lassan megy minden. ha lehet légyszíves a kérdésre válaszoljatok, köszi. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!