Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már az új Scitec...

Próbáltátok már az új Scitec Adipokill zsírégetőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma kaptam 4 szemet kipróbálásra az eladótól, hogy próbáljam ki és adjak róla véleményt. A ti véleményetekre is kíváncsi vagyok!
2010. ápr. 6. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jó a diétád akkor semmit sem ér, ezt ugye tudod? Amúgy az Adipokill eléggé pörget, de zsírt ez sem éget, viszont kiválóan megteremti hozzá termogenikus feltételeket. Tehát ha a diétád jól megszerkesztett és megfelelő mennyiségű a kardió/aerob edzés akkor pár százalékot segít a diétádban.
2010. ápr. 6. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:

én 21 et kaptam, de nem merem elkezdeni, mert mi van ha felb@ssza a vérnyomásomat az egekbe és rosszul leszek egész nap.

:D

2010. ápr. 17. 13:21
 3/8 anonim válasza:
Szia!Én 4éve edzek.Néha felcsúszik egy-két plusz kiló,ilyenkor próbálom valami képen leadni.Most túl vagyok Adipokillon megettem mind a 108szemet.Az első héten olyan hatást éreztem mint a hot bloodnal,pörgetett,jó kedvem volt.Utána hozzá szokott a szervezetem és semmi.Egy deka sem ment le tőle.Pedig az étkezésem is helyén volt.Van egy ismerősöm,aki most szedi és semmi hatás a magas vérnyomáson kívül.Nekem a mályva tea jött be fogyáshoz.Szerintem 7000ftot az Adipokill nem ér szóval pénzkidobás.
2010. ápr. 19. 20:15
 4/8 anonim válasza:
3 hét alatt -3% testzsír
2011. jún. 19. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon erős vízhajtó hatású. Izomgörcsöt okozhat. Ingerlékeny leszel tőle.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hatékony, de elég megtévesztő, mikor 1 nap alatt a szokásos diéta mellett 0.3 kg helyett 1.1 kg-ot dobsz le. Annak legnagyobb része víz. Amit azonnal pótolsz, ahogy megiszod a napi 2L vizedet.

Pszichésen biztos segíti a fogyni vágyókat, csak ne csodálkozz, ha néha idegesebb vagy.

2012. szept. 20. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 96 kg-ról 47 kg ra fogytam tőle.
2014. febr. 2. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:

47 kilóra?

Azért az kicsit túlzás, nem?

2014. febr. 2. 21:08
 8/8 anonim válasza:
7-es: hát mivel egyáltalán nincsen infónk a magasságáról, meg az izomtömegéről, ilyen alapon úgy is hangozhatott volna a kérdés, hogy "96 kilóról? Az azért egy kicsit túlzás, nem?":D
2024. ápr. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Megéri 16 évesen ha le akarok dobni egy 5-6kg-t szedni valami zsírégetőt?

a biotech termékeit nézegetem, de most az egyik terméken meglepődtem. úgy tudtam, hogy ugyebár a zsírból nincs izom, ám itt mégis ilyesmit ír: "Segítségével a test az elraktározott zsírszövetet megfelelő mozgás mellett izomszövetté alakítja át."igazából...

Milyen zsírégetőt szedjek torna+diéta mellé?

3 hete kezdtem el, akkor 79 kg voltam. Most vagyok 72.7 kg. 173 cm vagyok. 65kg szeretnék lenni. Szedek Szűztea Forte kapszulát, de nálam semmi extra hatása nincs, napi 1x megyek mint eddig. Keveset eszek, napi 2x, tornázok mellé. semmi édesség, semmi kenyér. mit szedjek a Szűztea helyett?

Milyen zsírégetőt vegyek?

Annyiféle van a shop.builder.hu-n is, nem lehet dönteni.. Kb 4000 Ft körül akarok venni. Persze mellette diétázok, mozgok is, csak elég lassan megy minden. ha lehet légyszíves a kérdésre válaszoljatok, köszi. :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!