Kérlek adjatok tippeket, hogy magőrleményből hogyan gyúrhatnék tésztát? Mákos tésztát szeretnék enni.
Mákos"tészta" recept paleo módra:
Sárgarépát zöldségpucolóval hosszú csíkokra vágsz, nagyon picit megpárolod...majd rá megy a más, édesítő :-D.
A tésztával az a gond, hogy nincs benne glutén, ami szépen összetartaná...
Esetleg gesztenyelistből tudsz nudlikat csinálni és azt bemákozni, vagy mandulalisztből...de az drága móka...
A paleolit táplálkozás nem olcsó mulatság, és nem kicsit macerás:-)
Elhiszem, hogy nem rossz, de azért, ha annyira nagyon nem tartod be, még nemhiszem, hogy összedől a világ..
Köszönöm szépen.
Itthon van dió, azt gondoltam megtörni majd megdarálni.
És a nudlikat hogy készítsem el?
Egyébként meg : Répa, mákkal? pfuuuj! :D
"Természeteszen.":D:D
Nem vagyok teljesen paleó, zabpelyhet és rizst is eszem.
Tudom, hogy nem olcsó a paleó, de a bolti feldolgozott, egészségtelen hulladék kaja, üdítő se olcsó, cigi se olcsó, alkohol se olcsó, mégis veszik az emberek. Én ezek közül semmit sem fogyasztok vagy szívok.
Nudlit úgy tudod, hogy veszel valamennyi lisztet...tojást és sót kell hozzátenni olyan mennyiségben hogy gyúrható tésztát kapj...
De figyelmeztetelek, hogy a gesztenyeliszt nagyon gesztenye ízű...nem tudom ízleni fog-e...
A mandula kicsit semlegesebb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!