Rizs kenyér helyett?
Biztos nagyon jo de a lekváros kenyeret valahogy nem tudom elképzelni igy:-)
Kételyeid jogosak.
Kalóriadeficit kérdése a dolog, ennyi.
Az nem túlzottan számít, hogy fehér rizst evett. Nem az inzulinszint megdobása a felelős azért, hogy hízunk-e. Van némi elvi összefüggés, de a kalóriák sokkal többet számítanak. Azonkívül csökkenthető is a rizs felszívódási sebessége s eleve nem egyformák a fehér rizsek sem.
Tömegelni nem szeretnék így is nagy darab vagyok :D
Na jó annyira nem de azért köszönget a háj
Na ha csak rizst zabálok, no kenyér akkor fogyhatok?
Cukrot teljesen kiiktattam az életemből már 2 éve azt sémmi változás, max annyi, h nem gyarapodtam tovább
Te dolgod, de a tömegelés kb. mindenkinek jó, izmosodni sosem árt, amíg lehet s azért kevesek állnak a naturál maximumukon... Rendes tömegelésnél kevés zsír jön s azt is le lehet szálkásítani véges időn belül.
Nyilván lehet rizzsel fogyni, írtuk, de csak mert rizst kezdesz el enni, ne várj csodákat, nem a rizstől fogy az ember... Annak eléggé jó, aki rengeteg kenyeret betol és nem laktatja, a rizzsel pedig jobban elvan. Nekem, akit a szénhidrát nem laktat, pocsék ötlet rizst enni, felesleges kalóriabevitel, úgyis meg kell ennem mellé azt, amit nélküle is ennék.
Amúgy jó étel a rizs, semmi rosszat nem tudok róla mondani, ha nem is mindenkinek való s ha sok fajtája gyors felszívódású is, de ez önmagában még nem gond.
" Szálkásításkor is rizs az elsődleges szénhidrátforrás, mert lassabban szívódik fel, mint a kenyér. "
Ez butaság, max azoknál van így, akik nem ismernek más kaját...
A rizs sem csak rizs...
Millió féle rizs van, nekem a vörös és a fekete rizs a kedvencem, de ezen kívül ott a gersli, hajdina, quinoa, kuszkusz(kakukktojás), köles, bulgur, zab és sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!