Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális sokaknál a babysitter + bejárónö + nagymama segítség?

Figyelt kérdés

Feleségem környezete átlagnál pénzesebb réteg. Nem a kögazdag, hanem középvezetö réteg, pl lakást engedhetnek csak meg új építésüben, 3 szobásat pl. A legtöbb barátnöjénél már szüléstöl fel van bérelve a babysitter, meg házvezetönö. Emelett a nagymama is ott nyüzsög. Kb semmit sem foglalkoznak a pár hónapos, 1-2 éves babákkal. De mind panaszkodik milyen nehéz az élet. Bejárónö takarít, a kaja rendeléssel jön, a babysitter minden nap érkezik 2-töl 6-ig. A csaj nem dolgozik! 6-tól jön az apa is, ö is foglalkozik a gyerekkel. Heti többször jönnek a nagyszülök is. Hétvégente le van passzolva a kicsi valamelyik nagyihoz általában.

Én ezt a férjet megkérdeztem miböl finanszírozzák ezt így? Mert tudom, hogy 600 nettót keres és hitelük is van. A válasz a babaváró volt, hiszen erre adták. Abból egészítik ki a pénzeket. Szerintem ez nem normális! Túlzás! De ez lett a divat sokaknál. Erre vágyik sok ismerös is aki nem keres jól. Feleségem emiatt mártírkodik minden nap! Mert neki nincs segítsége napi szinten. Csak én vagyok otthon home office mellett és segítek mindenben, de ö azt irigyli, hogy a barátnök telefonoznak, edzeni, shoppingolni járnak, meg kettesben a férjjel wellnessbe. Mi meg mindig hárman vagyunk mert nem engedem az 1 évest nagymamához vinni 2 napra. A TV-ben is ezt a szrt nyomják a celelebek. Az egyik celeb mamika is barátnö, megy a gyerekkel reklám ezerrel, a valóságban meg kb náluk lakik a pasi nyugdíjas anyja. Fogják magukat, megyünk ide-oda, aztán ennyi. Lehet menni élni a szingli életet.

2022. febr. 16. 14:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%
19-es, jó, jó, de mi van, ha a gyereked azt tanulja meg, hogy minden alanyi jogon jár neki, és nem kell érte tenni semmit? Mi van, ha nem lesz jó képességű? Elég rövid idő alatt el fogja herdálni apuka pénzét.
2022. febr. 16. 20:56
 22/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem hiszem, hogy a barátnők élete olyan tökéletes, de te sem vagy 100as. Néha igenis meg lehet engedni valamit. Mindegy, hogy takarítónő, nagymama, sport, mindenkinek van igénye valami segítségre, pihenésre. Nyilván hitelt erre tapsolni ostobaság, de normális keretek között nem ördögtől való. Te annyira bizonyítani akarod, hogy jobb vagy a ló egyik oldalán lévő emvereknél, hogy átestél a másikra.
2022. febr. 16. 22:34
 23/23 anonim ***** válasza:
76%

Majdnem elhittem a babavaros reszig. Senki nem ilyenre koltene foleg egy kozepvezeto nem. Szerintem te szingli vagy es unatkozol, egyetlen izgalmad hogy nev nelkul provokalhatsz.

Egyebkent normalis, minden anya megerdemelne heti 1x szittert takaritonot sot meg tobbet. A mi gyerekeink miatt lesz meg ember az orszagban.

2022. febr. 16. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!