Babalátogatóba mit illik vinni és kinek?
A pelus kiválasztásában az eladó tud segíteni, de nem szégyen megkérdezni a szülőket sem.
Az sem baj, ha nem a legkisebb méretű pelenkát veszed meg, az anyuka elteszi későbbre, mert ilyenkor a babák gyorsan kinövik a felhalmozódott pelust. (Mi "szerencsére" így jártunk)
A fentieken kívül szerintem jó ötlet még a babanapló is. Az egy kedves emlék lehet a későbbiekben is...
Ha nem a legjobb barátnöd de szülés elött rendszeresen találkoztatok akkor 1-2 hónap után illik menni, ha ennél is távolibb akkor 3 hónap után.
Ruhát még ha újszülötthöz is mész 3 hónapos kor alattit nem érdmes vinni. àlltalában mindent megvesznek az anyukáka az elsö 2 méretböl.
ìgy ha pelust viszel vagy ilyeneket akkor is érdemes 3 hó felettit vinni.
én sokszor egy csomag sensitiv babaápolási terméket vittem.
A csoki az jó ötlet, de vihetsz pl vágot virágot ami nem illatos stb...
Leírom én miket kaptam rokonoktól/ismerősöktől, igaz a barátnőmtől (a legjobb) tőle semmit nem kaptunk, de ez más kérdés!
-pénz
-pelenka, popsitörlő, popsikrém (a legjobb, ha a szülőket megkérdezed milyet használnak)
-gyümölcslé, gyümölcs, pezsgő, bon-bon, csoki, sütemény, kopasztott házi tyúk, cukor, liszt, levesbe való tészta, szoptatós tea, kávé, completa, tea, virágcsokor
-a babának: játék, ruha (sapka, zokni, pulcsi, rugdalózó, body stb. 62-68-74-es méretben), babakönyv, gabi fürdető
Én mindennek nagyon örültem!
Szia! Anyukának: egy jobb minőségű csoki, gyümilé, sok gyümölcs, finom gyümölcstea, baba fejlődését leíró könyv, babaszakácskönyv, babanapló (ha nincs még neki). Én ezeknek örültem a legjobban.
Babának: plüss takaró, rágóka, játék (pl.plüss csörgő), sapka télre, kiscipő.
Én vinnék a babának és a mamának is valami apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!