Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitöl lehet a kiütés? 2hós...

Mitöl lehet a kiütés? 2hós kisfiamnak az arcán piros pattanás szerű pöttyök lettek és azt monta a doki hogy elmulnak de már két hete ott vannak és már a feje tetején is vannak. Vigyem el börgyógyászhoz vagy tényleg elmullik.

Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Éreztem én, hogy megmosolyogtál, nem bántódtam meg:D Azért írtam az utolsó mondatot:D (Sajnos a laptop billentyűzete nem a legtutibb)
2009. jan. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehet egy 13 hónapos kisfiú popsija csupa pici piros pattanás?

Soha nem volt gond kisfiam popsijával, semmitől nem volt piros neki. Most viszont egy hete iszonyatosan csúnya neki, pattanásos, vörös, pöttyös. Mindenféle popsitörlőt használunk, mindig is bírta, sőt, kenőcsöt Bepanthent használunk ami neki a legjobb volt mindig....

Piros udvaru, pattanás hegyes a közepe, mitől lehet?

Iker lányaim 17 hósak,és néha ilyen pattanások jönnek ki rajtuk,leginkább a lábukon.Nem viszket nekik.Tojástól lehet ilyen?

Lehet szemölcs 8,5 hós babám hasán? Először pici piros pötty volt, mint egy pattanás, azt hittem elmúlik és kész, de most bőrszínű kis dudor maradt ott.

Szerdán megyünk a dokihoz, majd neki is megmutatom. Másnak van ilyen tapasztalata? Elmúlik? Mitől jöhetett ki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!