4 hós kisfiamat megetette az egyik rokon pogácsával. Amikor megláttam azt hittem rosszul leszek. Ugye nem lesz baja? Már a rokonokban sem bízhat meg az ember?
Kedves rémüldöző anyukák. Szerintetek mikor a ti szüleitek voltak babák mi a manót kaptak enni ha véletlenül nem tudtak szopizni? Kapták a tehéntejet meg a lisztpempőt és társait és mégis felnőttek lettek. Annyira könyv szerint nem kell nevelni és etetni a gyereket mert akkor némelyik éhen halna.
Egy 3 gyerekes anya
Amikor anyáink bekajálták a kifli véget és a tehéntejet, akkor nagyon más volt a világ.... Nem volt pl E12345micsoda színezék és tartósítószer, nem volt mosópor, tusfürdő, légszennyezés, vízklórozás és hasonló civilizációs vívmányok. A tehén is permetszermenes füvet evett, a gabona is tisztább volt. A mi időnkben mi bekajáltuk, felkentük a sok "vívmányt" és a gyerekeink már ezek hatása alatt születtek. Ezért van az, hogy a bébik nagy százaléka ekcémás / az én babám is, pedig anyatejes és nem eszik kiflivéget (sem)/ vagy asztmás stb. És sajnos ezért van az, hogy az anyatejcsi sem véd már meg mindentől:-(
Sajnos az "anyáink így csinálták" már manapság nem kivitelezhető és lapozni kell a "nagykönyvben"!
18.15.-nek:
A klinikai tünetek gyermekkorban a szoptatás befejezésével, a gabonafélékkel történő táplálás megkezdése után, 4 és 18 hónapos kor között fejlődnek ki.
Szóval tévedtél? Olvass utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!