Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós kisfiamat megetette az...

4 hós kisfiamat megetette az egyik rokon pogácsával. Amikor megláttam azt hittem rosszul leszek. Ugye nem lesz baja? Már a rokonokban sem bízhat meg az ember?

Figyelt kérdés
Amikor kérdeztem, mennyit adott neki, azt mondta, egy jó falatot!
2009. márc. 16. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Kedves rémüldöző anyukák. Szerintetek mikor a ti szüleitek voltak babák mi a manót kaptak enni ha véletlenül nem tudtak szopizni? Kapták a tehéntejet meg a lisztpempőt és társait és mégis felnőttek lettek. Annyira könyv szerint nem kell nevelni és etetni a gyereket mert akkor némelyik éhen halna.

Egy 3 gyerekes anya

2009. márc. 16. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Én sem örülnék neki ha valaki pogácsát adna a babámnak. Viszont egy orvos azt mondta,hogy érdemes glutént még anyatej védelemben adni a babának,úgy kisebb az esély az allergiára. A másik része a dolognak,hogy a lisztérzékenység 2-3 éves korban alakul ki,tehát ebből a szempontból nem tudom miért fontos,hogy mikor eszik elöszőr glutént? Persze ezzel nem azt mondom,hogy már 4 hónaposan pogival kell etettni!
2009. márc. 16. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
85%

Amikor anyáink bekajálták a kifli véget és a tehéntejet, akkor nagyon más volt a világ.... Nem volt pl E12345micsoda színezék és tartósítószer, nem volt mosópor, tusfürdő, légszennyezés, vízklórozás és hasonló civilizációs vívmányok. A tehén is permetszermenes füvet evett, a gabona is tisztább volt. A mi időnkben mi bekajáltuk, felkentük a sok "vívmányt" és a gyerekeink már ezek hatása alatt születtek. Ezért van az, hogy a bébik nagy százaléka ekcémás / az én babám is, pedig anyatejes és nem eszik kiflivéget (sem)/ vagy asztmás stb. És sajnos ezért van az, hogy az anyatejcsi sem véd már meg mindentől:-(

Sajnos az "anyáink így csinálták" már manapság nem kivitelezhető és lapozni kell a "nagykönyvben"!

2009. márc. 16. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:

18.15.-nek:

A klinikai tünetek gyermekkorban a szoptatás befejezésével, a gabonafélékkel történő táplálás megkezdése után, 4 és 18 hónapos kor között fejlődnek ki.

Szóval tévedtél? Olvass utána!

2009. márc. 16. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
18.15-nek IGAZA VAN! én lisztérzékeny vagyok és mivel a hajlamot a fiam is örökölte, ő legkésőbb 6 hónapos korától glutént kap. ezt a Heim Pál coeliákia megelőző programja. szóval épp arra megy ki a játék, hogy az immunrendszer ellenreakciója ne is alakuljon ki. ha a betegség kialakult, sajna életre szól. de ez nem kiflivégen múlik..
2009. márc. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!