Milyn cumisüveget ajánlotok? Babám most kezdte el a tápszert mert elfogyott a tejem. Beba 2-est vettem, de az annyira nem jött be neki.
Most a sűrű vaníliáshoz vettem a pépeshez való cumit..
Melyiktől lehet édesszájú?
Az én fiam sem tudott enni először cumisüvegből. Először vettem Avent-et aztán MAM de visszaálltunk Aventre. Sokkal jobb a nyílása nekünk. 1-2-3 lyuk és van a variábilis azzal variálhatsz és megpróbálod melyik jobb. A MAM -nál ne a 3 számúval kezd. Szerintem. Idő kell nekik még megszokják.
Az enyém néha "fuldoklott" az elején frászt hozta rám.
Próbálkozz, biztos ráérzel mi a jobb nektek.
Mi is Aventes cumisüveget használtunk, de sokszor volt vele gondja 4 hónapos kisfiamnak. 1 hete vettem NUK first choice cumisüveget, egyszerűen szuper, azóta többet szeik és nyűglődés nélkül. Ez egy új fejlesztés, jobban hasonlít a mellhez és kevesebb buborék megy át rjata. Lehet kapni S méretűt - teának, víznek, M méretűt - tápszernek, tejnek és L méretűt - főzeléknek, pépnek.
Próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!