Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell pépesíteni a répát?

Hogyan kell pépesíteni a répát?

Figyelt kérdés

Főzve vagy nyersen?

Ma kipróbáltam főzve, de utána amikor a villával próbáltam összenyomni darabos lett. Egy másik részét turmixgéppel, akkor is darabos maradt.


2009. ápr. 6. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
A megfőtt répát szitán érdemes áttörni, úgy valóban krémes lesz.
2009. ápr. 6. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor pici volt a babám én először alaposan megpároltam a répát, többnyire úgy, hogy kisebb darabokra vágtam, így hamarabb megfőtt. Egyébként sokkal lassabban fő meg, mint pl a sütőtök, aminek elég egy pár perc is. Aztán a répát erős szűrőn (fém) átnyomkodtam. Sziszifuszi, de így teljesen pépes lett. Ha ezt mondjuk könnyítenéd, először turmixold, és utána nyomkodd át a szűrőn, gyorsabban végzel vele, csak a mosogatnivaló lesz több. Később elég lesz az is, ha villával nyomkodod össze és kicsit darabos marad, sőt élvezni fogja, hogy rágicsálhat valamit :)
2009. ápr. 6. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elejétől fogva csak úgy csináltam,hogy megfőztem,majd botmixerrel pépesítettem,nekem nem lett darabos.
2009. ápr. 6. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyomd át fokhagymaprésen! Tuti módszer!
2009. ápr. 6. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. ápr. 6. 14:23

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!