Babalátogatóba illik-e vinni saját készítésű ajándékot? Részletek lenn.

válasza:hááááát..
én igen, jobban örülnék kezdetben a pelenkának, popsitörlőnek..
pontozzanak le, de ez van :)
34 hetes kismama

válasza:

válasza:Furán néznék ha festménnyel állitanál be.
Gyümölcs,babajáték,tipegő (oké,megvehetik,de Azt Tőled kapja),mesekönyv ha maradandót akarsz

válasza:

válasza:

válasza:Igen én is ilyen labdát vettem a meskán babalátogatóba.
Szerintem ha nem szorul rá a pelus,rugi, törlőkendőre akkor ne vigyél azt, elég személytelen.

válasza:A4es üvegfestményt én se tudnám hova tenni.
ha egyedit akarsz, akkor inkább az ablakba készíts (babaszobába) valami szép képet, vagy fiamnak takarót hoztak, amibe a nevét belehímeztették -szerintem ez tök jó ötlet. vagy lehet vinni hálózsákot is, vagy saját készítésű sütit a családnak...

válasza:Itt a labda készítés leírása.
Kapcsolódó kérdések:
Csak azért kérdezek ilyen hülyeséget, mert 37 éves nőként nem köszöntem előre az új szülőknek- még csak fogadni sem tudtam a köszönést, mert oda sem biccentettek nekem. Ez valami új divat? Le vagyok maradva?
Vegyük azt,hogy még a szüleivel él,nappalin tanul. Extra kiadások alatt azt értem pl,hogy beül a barátokkal, vagy felesleges ruhadarabot akar megvenni,ilyenek. Mire mondanád azt,hogy ez már gáz? Hogy illene már legalább valami pár órás diákmunkát keresni,és nem a...
Köszönöm a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!