Babalátogatóba illik-e vinni saját készítésű ajándékot? Részletek lenn.

válasza:

válasza:Babalátogatásnál az 'ajándék' célja leginkább, hogy kis segítséget nyújts a szülőknek pelenkával ,popsitörlővel, ruhával stb. Ezért is szoktuk megkérdezni az anyukát, hogy mire van szükségük, hogy pelusból milyen márkát használnak.
Ha te úgy ítéled meg, hogy ilyenre nincs szükségük, akkor a házi készítésű ajándék jó ötlet.

válasza:

válasza:Remélem, még nem mentél el a dm-be snassz ajándékot venni.
Én is nagyon örültem volna egy olyan ajándéknak, amit te szándékozol adni. Lehet, hogy nincs adott pillanatban helye, de hidd el, fognak neki csinálni. :-) Látszik rajta, hogy a lelkedet beleadtad, szívvel készítetted, csak az Ő Babájuknak, és nem a legegyszerűbb megoldást választottad. Vannak családok, elég sokan, ahol tényleg a pelus a jó ajándék, de ha ők jól állnak anyagilag, maradnék ennél az ötletnél! Jó munkát. :-)

válasza:

válasza:Szia:)
Nagyon kedves ötlet és maradandó!
Én nem vagyok túl gazdag,szóval örültem pelenkának stb. de nagy örömet szereztek volna egy ilyen ,igazán személyes ajándékkal!!!
Úgy érezném,hogy ,amig készitették a gyerekem járt a gondolataikban...szeretet és törődés..ezek a gondolatok jutnak az eszembe erről:)
De!Ha Te úgy nyugodtabb lennél oszd meg...vegyél valami hétköznapi használati "dolgot" is:)a saját készítésű mellé!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak azért kérdezek ilyen hülyeséget, mert 37 éves nőként nem köszöntem előre az új szülőknek- még csak fogadni sem tudtam a köszönést, mert oda sem biccentettek nekem. Ez valami új divat? Le vagyok maradva?
Vegyük azt,hogy még a szüleivel él,nappalin tanul. Extra kiadások alatt azt értem pl,hogy beül a barátokkal, vagy felesleges ruhadarabot akar megvenni,ilyenek. Mire mondanád azt,hogy ez már gáz? Hogy illene már legalább valami pár órás diákmunkát keresni,és nem a...
Köszönöm a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!