3,5 hós babátok nyúl már a tárgyak után?
Az én babám még nem nyúl a tárgyak után, de a védőnő szerint már kellene.
Ha a kezébe teszek valamit, akkor is csak rövid ideig tartja.
Egyébként minden érdekli, nézelődik, mosolyog mindenkire, már néha kacag is.
Szerintetek is lassabban fejlődik?

válasza:

válasza:

válasza:Én annao felttem egy kérdést, hogy a "15 hetes babám nem miért emnézegeti a kezeit".
Na ő egyáltalán nem nézegett, de vettünk neki egy csörgőt és akkor lekezdett nyúlni tárgyak után.
Most 9 hónaposan szokta nézegetni a kezeit és szétszedi a lakást:-))

válasza:

válasza:Kedves kérdező ! Az én babám is így csinál mint a tied :)
Szerintem nincsenek lemaradva !

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kisfiam ma 3 hónapos, és még nem fedezte fel a kezét. Nem veszi a szájába, és nem nyúl a tárgyak után sem. Igaz 35 hétre született. Lehet, hogy ezért később fogja ezeket csinálni?
Nem nézegeti a kezecskéit sem. Csupán folyamatosan a szájába szedi. Van úgy, hogy mindkét öklét próbálja benyomogatni egyszerre... Ez lenne, amit a könyvek úgy írnak, hogy "játszik a kezével"?
Ha ülő helyzetbe húzom, szépen emeli a buksiját, tehát a hypotomia kizárt, de hason nem emeli rendesen, csak a lábával tolja magát előre. Egyébként minden dolgot "produkál" amit ilyen korban kell. Normális ez? Csak én aggódom túl?
Amit nyújtok neki, megfogja, szemével követi. De utál oldalt lenni.
Azt olvstam, hogy már kellene ilyen idős korban. Ő még csak gagyarászik, mosolyog, fejét emelgeti próbálja tartani (elég sok sikerrel:) ), de még nem nyúl a tárgyak után.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!