Mi van akkor ha utálja a vizet és inkább nem iszik? .
Sima cukor helyett szőlőcukor, illetve csecsemőtea, vagy cukormentes:-)
Nálunk is ez a helyzet majdnem. Ha nagyon szomjas iszik 30ml vizet, na de teából 100-150ml
13 hónapos kisfiam is így volt mindig. Már 4 hetesen sem itta meg a vizet, akkor babateát kapott Mecsek babyt nagyon pici cukorral. Azóta is csak nagyritkán issza meg a vizet, baba-gyerek teákat csinálok neki, 2 liter kész teához 2 csapott ek cukrot rakok. Így nagyon szívesen megissza. Én a gyümölcs leveket is higítom neki, a babáknak való gyümölcsleveket is.
Az mindig csak egy dolog hogy mit szeretne az anya, milyen elveket akar követni és más dolog az hogy ebből a gyerek mit enged, mire hajlandó stb...
Kompromisszumot kell kötni, ha édesen inna bármit, kapja meg, de nagyon minimális cukorral, esetleg nyírfa cukorral ami egészségesebb.
Az enyém mg a teát sem issza meg. Csak a narancs, barack, almalé. Én úgy felhigítom neki, hogy semmi íze nincs, alig van illata, de lelkesen issza, mert színe van. Kb. 1:10 arányban.
Így talán nem olyan egészségtelen...
Próbáltam, hogy nincs mese, csak vizet kapsz. Inkább nem ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!