Egy vagy két gyerek? Érvek és ellenérvek?
Figyelt kérdés
Ki miért döntött egy vagy két gyerek mellett?2016. jún. 29. 21:49
11/13 anonim válasza:
Kettő mar van a harmadikon meg gondolkodunk.
Mindenkepp tobbet szerettünk volna anyagilag belefer, a házban elférünk, a karrierem felfelé halad(koran visszamentem megyek dolgozni) ket lanyunk van 3 eves a nagy 2 honapos a kicsi es a harmadik azert lehetséges mert elbirjuk mind anyagilag mind idegileg, viszont szeretnénk egy fiúcska szülei is lenni vagy egy harmadik kislánye....
12/13 anonim válasza:
Kislány korom óta nagy családról álmodoztam. Rám talált egy pasi, aki szintén nagy családot szeretne. Nincs bajom a hagyományos női szereppel, a férjem pedig megbecsüli az ezzel járó feladatokat. Nincsenek ambícióim a karriert illetően, így nem érzem lemondásnak, hogy elsősorban háziasszony vagyok.
13/13 anonim válasza:
pro: akarjátok
kontra: nem akarjátok
Csak ez számít. Persze egy átlagosan élő családról beszélek, nem arról, ha valaki egy gyerekkel is éhezik.
Mi ezek miatt vállaltunk be csak egyet:
-pénz
-a férjem kora
-a lakásunk mérete
-az életünk stílusa
-rossz terhesség
De a legfőbb ok, hogy nem akarunk többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!