A babam tapszeres, anyatejet is kap de sajnos nagyon keves van. Ne kovezzatek meg de hiaba csinalok barmit is ez van. Mindent bevetettem. Mikortol adhatok szilard etelt, fozeleket, gyumolcsot?
Én voltam a 3. válaszoló.
Először csak két három kanállal (lehet hogy fintorogni fog), aztán minden nap egy kicsit többet. Pár nap alatt megszokja az ízt.
De jo annak aki tud szoptatni....nem irigylem..hanem orvendek.En is szeretnem...de ha nincs akkor valamit csak kell adjak neki..es sajna az a tap....
Nem eheztethetem csak azert mert egyesek szerint "kenyelmesebb nekem"
Az a baj a mi korosztályunkkal, hogy tele van allergiásokkal, meg bélbetegségekben szenvedőkkel, mert az anyáinknak azt sulykolták, hogy már pár hetesen szükség van más táplálékokra is. És itt az eredménye...
Az interneten találhatsz cikkeket a korai hozzátáplálás veszélyeiről. Egy ekkora babának még nincs felkészülve a szervezete arra, hogy pl. almát egyen. Azért van a tápszer, az direkt nekik van kifejlesztve. Inkább olvass utána, és utána döntsd el te, hogy adsz-e már neki valamit. Végül is a te gyereked.
De én személy szerint nem adnék neki fél éves koráig, csak tápszert.
a mai korosztály a mai táplálkozás miatt "selejtes".
nézd meg nagyanyáinkat, szerinted akkor akinek nem volt teje, nem kezdte el idejekorán a hozzátáplálást?és kicsit egészségesebbek,tovább élnek mint a mai korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!