Miskolcon babakölcsönzőt szeretnék nyitni légzésfigyelő babamérleg stb. Lenne rá kereslet?
Figyelt kérdés
Ha valaki kölcsönözne babás dolgot írjon mire lenne szüksége. Légzésfigyelő és a babaőrön kívül amit természetesen tartanék..Várom az ötleteket.Pl: elektromos hinta, mellszívó.2008. okt. 27. 19:29
1/10 anonim válasza:
Szia! a mérleg mindenképp, a hinta, pihenőszék is jó ötlet. övleszorító (még kismamáknak), sterilizáló, cumisüveg melegentartó (nem tudom mi a pontos neve).
Szerintem minden olyan szóba jöhet, amire csak átmeneti ideig (fél-1 év) van szükség, és megvenni túl drága. Lehet, hogy szóba jöhet járóka is, vagy etetőszék.
Ezek csak ötletek.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos dolog lenne!Jo otlet!A mèrlegnek tutira nagy keletje lenne!De szerintem az etetoszèkre is!Meg pl.tejleszivo,kenguru
3/10 anonim válasza:
Akár kombinálhatnád bababizományival is. Kb 2 éve nyílt Szerencsen egy,aminek a párja Miskolcon van.Én sokat járok oda és egyre több anyukától hallom,hogy látogatják,mert sokkal jobb,rendezettebb,igényesebb,mint 1 turi.
4/10 A kérdező kommentje:
Ok belevágok, ha valakit érdekel valami írjon és nálam mehet a kölcsönzés. Személyes házhoz vitel Miskolcon.
2008. okt. 28. 08:53
5/10 anonim válasza:
Engem érdekelne elektromos hinta,ha van!!!
6/10 A kérdező kommentje:
Igen tudok szolgálni vele.
2008. okt. 28. 17:08
8/10 A kérdező kommentje:
06 30910 5626-os telefonon eltudsz érni
2008. okt. 29. 08:10
9/10 anonim válasza:
Szia!
Mindenképp lenne rá kereslet. Nyíregyházán ez az üzlet már 2001 óta működik. Nézd meg ezt az oldalt, [link]
Nagyon jó, igényes webáruház. Nyíregyházán mindent kiszállítanak INGYEN. A szülészeten is mindenhol kint van az elérhetőségük.
Üdv.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta belevágtam. Mindenféle babás dolgot kölcsönözhetenk nálam. Elektromos hintát, mellszívót mérleget, légzésfigyelőt, sterilizálót.
2009. jún. 28. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!