Ha az anya beteg/baleset érte, stb, a gyermek sem mehet bölcsibe/oviba, vagy ez csak fordítva szokott lenni?
Figyelt kérdés
Ráadásul ha egy szülős a felállás.2016. okt. 16. 01:47
11/12 anonim válasza:
9-es, te nem vagy normális. Persze hogy lehet felmentést kérni és akkor egyáltalán nem jár a gyerek oviba, de itt olyan esetről van szó, amikor jár a gyerek rendszeresen, az anyja dolgozik, csak ideiglenesen lebetegedett. Ennek a gyereknek kötelező járni, minden egyes napot, amikor nem megy igazolni kell és maximálva van, hogy a szülő mennyit igazolhat. Azt pedig fenntartom, hogy betegen ne várja már senki el az anyától, hogy kivegye a gyereket az oviból. Épp elég neki az estét és a hétvégét túlélni. Tudom, mert nem egyszer kellett betegen vigyáznom a gyerekemre.
12/12 anonim válasza:
Ohh az én gyerekem minden csak nem életképtelen. Míg nem dolgoztam, jártunk babaúszásra, ringatóra, játszóházba, játszótérre, angolra, sportra, ráadásul a társasházunkban 14 hasonló korú gyereke volt, így nem hiszem hogy baj lett volna a szcializációjával. Mikor bekerült oviba 5 évesen, egy könnye nem volt, az óvónők szerint a legvagányabb gyerek, frappáns beszólásokkal és hihetetlen probléma megoldó képességgel. És szerintem ez azért van, mert nem becsaptam 30 másik gyerek közé, túlterhelt óvodapedagógudokhoz, hanem én foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!