Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek szerepel a céljaitok...

Nektek szerepel a céljaitok között, hogy lakást adjatok a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés

Három gyerekünk van. Mi szeretnénk nekik 20 éves koruk körül egy-egy lakást adni.

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. jan. 1. 10:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Jelentősen hozzájárult a személyiségem fejlődéséhez és a mostani gondolkodásomhoz az, hogy a férjemmel évek alatt spóroltunk össze egy önerőnek való összeget, majd mi ketten együtt kiválasztottuk a házunkat, amit megvettünk belőle és azóta is csinosítgatjuk, újítgatjuk. Nem akarjuk ettől megfosztani a lányainkat.
2020. jan. 1. 10:32
 12/50 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos a férjem szülei és az enyémek sem tehették meg, hogy takarékoskodjanak erre a célra, ezért nekünk fontos volt, hogy a gyerek ne nulláról induljon. Így most neki is van lehetősége arra, hogy a következő generációt segïtse. Nekünk megérte ezért együtt lakni a férjem anyukájával.
2020. jan. 1. 10:32
 13/50 anonim ***** válasza:
31%

Igen, en is a szuleimtol kaptam lakast mikor elkezdtem az egyetemet pesten.

Mi is igy szeretnenk igaz csak 9 eves de minden honapban a fizetesunk 30% megy neki egy szamlara. Remeljuk egyetemre fog menni, ha nem akkor nem tudjuk mi lesz

2020. jan. 1. 10:41
 14/50 anonim ***** válasza:
33%
Nem vennék neki, de támogatnám benne anyagilag és mindenhogyan. :)
2020. jan. 1. 10:44
 15/50 anonim ***** válasza:
27%

Mi nem gyűjtünk nekik konkrétan lakásra, (bár reméljük arra költik majd), nyitottunk nekik egy-egy számlát, és minden rokon eseményekkor arra utalja az ajándékra szánt összeget, illetve mi is havonta rakunk rá amennyit a fizunk enged.

8, 5 és egy 1 évesünk van, hát nem tudom lesz e lakás abból ami gyűlik a számlákon, de kezdésnek jó lesz az életben az a pénz ami ott van.

2020. jan. 1. 10:48
 16/50 anonim ***** válasza:
38%
Nekünk ez a cél. Szerintem a legnagyobb segítség amivel útnak lehet indítani, ha nem kell albiból albiba vergődnie. Adhatok én neki x milliót, de mutassatok egy 18 évest aki anyagilag teljesen megfontolt. A lakás nem kell ő nevére kerüljön, de ha szükség van rá ott van
2020. jan. 1. 10:49
 17/50 anonim ***** válasza:
42%

Igen. Egy kis lakást. Pont azért kicsit, hogy ki tudjon repülni és el tudja kezdeni építeni a jövőjét és megtanulja eltartani magát.

Így lesz hol laknia, akár a párjával, de muszáj lesz azon is gondolkodnia, hogy hogyan tud feljebb lépni.

2020. jan. 1. 10:54
 18/50 anonim ***** válasza:
19%
Igen, és már meg is van (17 hónapos). Most befektetésként kezeljük, de Neki vettük.
2020. jan. 1. 11:07
 19/50 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Meg is van mindkettőnek, nagyszülői segítséggel.

A kemény munkát nem az alapvető biztonságuk megteremtése által fogják megtanulni. Nekem is segítettek, mégis szorgalmas, rendes ember lettem.

2020. jan. 1. 11:35
 20/50 anonim ***** válasza:
35%
Igen ha lesz lehetőségünk mivel én is kaptam. Rengeteget segített nekünk a férjemmel abban, hogy elinduljunk az életben és nem szeretném, hogy majd a gyerekeink gürcöljenek tanítójelleggel. Tanítja majd őket eleget az élet, mi pedig azért vagyunk a szüleik, hogy segítsük őket.
2020. jan. 1. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!