Hazudtál már valaha gyereked koráról, hogy előnyhöz juss?
Magyarorszag, Kecskemet, uszoda. Most megnyugodtal? Az időpont is kell? 4 eve történt, nyáron. Szerintem hívd ki rájuk a fogyasztóvédelmet.
Röhejes amúgy, hogy lopsz, csalsz és hazudsz, es ki vagy akadva azon, ha valaki nem teszi.
$Az, hogy az alkalmazott mit mondd, lényegtelen."
Nem lényegtelen, mivel tőle vettem a jegyet.
"Hallottam már buszon is, hogy q sofőr csak a jegy árának felét kéri el és az neki zsebre megy, jegyet meg nem ad. (Vidéki busz, ahol fel kell mutatni a bérletet. Attól ez még baromira nem szabályos."
Ez lopás, amiben bűnrészes vagy, ha megveszed féláron a jegyet. Én közölném, hogy kérem a jegyet és kifizetnem a teljes arat.
"Sőt, dolgoztam gyorsétteremben diákként. Kupon felmutatása nélkül nem volt szabad kiadni kuponos menüt. Akkor sem, ha s kupont ingyen osztottuk. Akkor sem, ha applikációban is elérhető volt. Ha s vezető észrevette, hogy valaki kiadja, szóvá tette."
Nyilvánvalóan ha kuponnal érvényes a menü, akkor azzal lehet kiadni. Nálunk pl vasarloikartya van, ami alapján pl rengeteg termék 1+1 ajándékként kapható. Ha te besétálsz és Ninc s nálad a kártya, nem kapod meg a kedvezményt. Ha én besétálok és nincs nálam a kártya, a kasszás megadja a kedvezményt a saját kártyája alapján, mert ismer, mert mindennapmott vásárolok. Ez a szabályzatuk. Sírsz, ugye?
"Szóval a szabály az szabály. Függetlenül attól, hogy az alkalmazott mit mond. Ha random ellenőrzés jön és kérik az igazolványt, jár a büntetés, hiszen a gyereked ilyennel egyáltalán nem rendelkezik."
Nem, nem fog büntetést kapni, mivel ott a gyerekjegy, amit a kasszánál vettem, a szemelyi igazolványát felmutatva. Max a kasszás kapna büntetést, de nem fog, mert veled ellentétben az emberek nagy része azért nem idióta,
Olyan kár, hohy még olvasnin se tudsz....
"
"
57-es. Az említett diákigazolványos példa pont hogy csalás, ugyanis a szabályzatok úgy szólnak, hogy a "kedvezményre jogosító fényképes igazolvány felmutatásával". Attól, hogy a jegyet kiadó alkalmazott partnered volt a csalásban, attól még csalás. Az, hogy neki nincs igazolványa, teljesen lényegtelen, akkor nem jogosult a kedvezményre."
"Ott álltunk hárman, a gyerekem, a barátnője meg én. Közöltem, hogy egy diák és 2 felnőtt jegyet kérek. Visszakérdeztek hogy miért. Mondtam hogy külföldön élünk, nincs a gyereknek diákigazolványa. A nő még közölte, hogy nem számít, csak azoktól szoktak elkérni, akik láthatóan idősebbek. Nem ah általános és középiskolás korosztaly miatt van a diákigazolvány, hiszen Magyarorszagon 16 év a tankötelezettség, hanem azok miatt, akik ezt már túllépték és nem tanuknak sehol, de csalnának a diakjeggyel. Tudod, az olyanok, mint te."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!