Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinél hogy voltak a kórházi...

Kinél hogy voltak a kórházi napok?

Figyelt kérdés

Mikor adták oda neked a babát, miután elvitték lemérni, fürdetni?

Mikor szoptattad meg először?

Amíg nem volt tejed, kaphtott a baba tápszert?

Szülés közbe leizzadtál? Mikor fürödtél meg? Mikor mostál hajat?

Mikor állhattál lábra?

Volt a gyereked babamegőrzőben, hogy tudj pihenni kicsit? (Nem vagyok benne biztos, hogy így hívják, talán csecsemő szoba? Nem tudom)

Éjjel nálad volt, vagy a babamegőrzőben?

Rád néztek szülés után?

Szülés után mikor ettél és mikor ittál?

2021. ápr. 17. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A baby fotósok nagyon xar képeket csináltak a babáról és nagyon bunkó volt a csaj. Hihetetlen még sosem tapasztaltam ilyet.

Kértem hadd láthassam a képeket de: "majd én eldontom melyik a jó " és hasonló válaszok miután fizettem!

A baby box-tól .

Az szülő orvosokkal elégedett voltam , és a szülésznő is kedves volt.

A csecsemősokkel nem volt gond egyedül az hogy semmiről sem tájékoztattak a szoptassal

kapcs.ban és nem vették komolyan hogy nincs tejem és adjanak anyatejet,csak amikor már rámenősebben kértem.

Debreceni klinika

2021. ápr. 17. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:

11!

A fotós részen én is nagyon kiakadtam.

Reggel 8kor hozták a fiam oda hozzám (hajnali 2kor szültem), megszoptattam, elaludt, elmentem zuhanyozni gyors. Mire visszaértem, a fotós csaj az ágyon megcsinálta a rögtönzött műtermét, kivette a kiságyból a fiam, azt már fotózta... mindezt netto 5perc alatt.

Én tök kiakadtam, mert 1 az, hogy nem is szerettünk volna képeket, a másik, hogy mi jogon nyúl az én gyerekemhez?!

Másnap hozta kinyomtatva a képeket, mikor elmondtam, hogy nem kérjük. De nézzük meg.. mondom és ha nem kérem mi van? Hát kiállítják, vagy archiválják a képeket. Kb köpni nyelni nem tudtam, mi az, hogy kiállítják?! Minek nyomtatta ki? Miert nem semmisíti meg? Az én beleegyezésem nélkül mindent.

Délután férjemmel megbeszéltük, jó akkor megvesszük, ne nézegesse más. 3.nap hozta be a csaj a csomagot, amit megvehettünk.

Nekem 17ezer volt, a szobatársnak 24ezer, kevesebb képpel, a 3.csajnak meg 12 ezer 🤔

Neten utána néztünk, elvileg csak egységes csomagok vannak náluk...

2021. ápr. 17. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyàltalàn nem vittèk el mellőlem a kòrhàzi tartòzkodàs alatt. 4 òrasan mèrtük le a szülèsznővel együtt, otthon fürdettük először.

Amint elvàgta az apja a köldökzsinòrt, màr szopott is a pici. Addig nem, mert nem ert a mellemig, a hasamon pihent.

Volt tejem, nem kapott sose tàpszert.

Brutàlisan leizzadtam. Masnap reggel zuhanyoztam le, mikor a gyerekem apja visszajött a kòrhàzba. Este 10-kor szültem meg, hajnali 2-kor mentünk a babàval az alvòs ,,kór" terembe, akkor ment haza es reggel 10-re jött vissza, addig koszos voltam. Otthon mostam hajat.

Amint megszületett a mehlepeny megvizsgàltak, hogy nem sèrültem-e mag, ès utàna sajàt làbamon mentem ki pisilni.

Nem volt babamegőrzőben.

Èjjel is vègig velem volt, sőt a vizsgalatok alatt is vele voltam!

Amint a lepèny kint volt ehettem-ihattam (volna, mert nem volt időm, azòta emlegettem màr a szülőszobai pulton felejtett finom krèmlevesem)

4 òràt voltam szülőszobàn a szüles utàn ebből kb. 2 es felet 3-asban a picivel meg az apjàval. Szülèsznő lekìsèrt a szobaba, de èjjel 1x làttam szemèlyzetet mikor èn hìvtam. Pedig elvileg megfigyelesre maradtunk bent egèsz èjjelre, par òrankènt kellett volna a kisfiamnak làzat mèrniük, szìvèt, lègzèsèt ellenőrizni.

2021. ápr. 17. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Program császár volt.

A műtőben apa kapta meg. Miután feltoltak az őrzőbe azonnal megkaptam, ott szoptathattam először. 6 óra múlva álltam föl. Ekkor lezuhanyoztam, lekísértek a szobámba, ott még pihentem kicsit, és 1 óra múlva mentem a babámért (ekkor este 6-7 körül volt). Onnantól velem volt éjjel-nappal. A második napon leadtam az egyik délután a csecsemősökhöz, hogy tudjak pihenni. Ez két óra volt. Szoptatási tanácsadó jött, mondott dolgokat, amiket már tudtam. A kislányom technikája nagyon szép volt, mégse jött tej, így anyatejes pótlást kapott cumisüvegből amíg haza nem mentünk. És mázlimra, a hazafelé tartó úton, megtörtént a tejbelövellés, így úgy értünk haza, hogy a két mellem két medicinlabda keménységű és nagyságú tömb volt. Borzasztó érzés volt. Aznap este még konzultáltam szoptatási tanácsadóval.

2021. ápr. 17. 22:47
 15/15 anonim ***** válasza:

sürgősségi császárral:

-császár után aludtam egy nagyot, utána hozták, fél órára, akkor még a fejemet nem emelhettem meg, nem szoptattam, csak összebújtunk, a következő alkalommal már szoptattam

-nem volt room in, második alkalommal, mikor hozták

-itt minden babának adtak tápszert (megkérdeztem, ezt mondták)

-naná, hogy leizzadtam, 17 órát vajúdtam, folyt ott minden :D, aznap mosdattak kistörtölközővel, másnap felállítottak és segített egy hölgy zuhanyozni, mert nagyon szédültem

-nálunk a babákat tízszer fél órára hozták ki (hajnaltól késő estig), úgyhogy igen

-éjjel minden baba náluk volt

-a fogadott orvosom igen, a nővérek is, illetve reggelente volt vizit

-inni pár órával, enni nagyon soká egy félreértés miatt, itt a kórházi kaja iszonyat jó volt (vagy hulla fáradt voltam és jól esett) :)

2021. ápr. 18. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!