Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az első baba után mikor...

Az első baba után mikor vállaltátok a másodikat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első és második gyermekem közt 1 nap híján másfél év van.

Az első 1-másfél hónap kritikus volt, de így két hónapos korára (most annyi) kezd beállni a rendszer, és a hasfájás elmúlni, így már könnyebb. A harmadik baba (remélhetőleg) 2013-ban jön, akkorra már dolgozom is egy kicsit és a két kicsi sem lesz olyan kicsi. :)

2009. ápr. 23. 10:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Most a második babámmal vagyok terhes, aki januárra érkezik. A kisfiam akkor lesz 2 év 5 hónapos.
2010. aug. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Akik tanulnak baba/gyerek mellett, azoknak nem volt nehéz az első időben otthagyni a gyereket több órára?

Szeretnék szeptembertől suliba menni,de félek itt hagyni a másfél éves fiamat.nem is hogy félek,egyszerűen csak hiányozna vagy nem is tudom hogy mondjam.jó kezekben lenne,mert anyósom és az apja tudna rá vigyázni,és csak olyan 5-6 órát lennék távol.ti hogy éltétek meg az első időkben?

Aki az első baba után könnyen, gyorsan visszafgyott, annak a második után is könnyenment?

Azt veszem észre hogy akinek két gyereke van azokon gyakrabban marad fent plusz kiló. Én az első után könnyen gyorsan visszafogytam,ilyen az alkatom nem is kellett érte sokat tennem. Vajon így fog ez menni a második után is?

Szétment párkapcsolatok!? Első baba után?!

Olyanok véleményét várom akiknek ráment a kapcsolata a szülőségre, a szülés utánra.Nekem az a bajom hogy nem engedek de a párom sem, így nálunk nincs olyan hogy kompromisszum.természetesen nem veszekszünk a kicsi előtt, de akkora dühöt folytok vissza, és úgy érzem hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!