Mit gondoltok, vagy csak én reagálom túl?
Barátnőm lassan 1 hónapja szült.Az én fiam 11 hónapos.nagyon jó barátok vagyunk,terhessége alatt is sokat jártunk egymáshoz,mindig hozott valamit a kisfiamnak,gondolt ránk.Mikor szült én ott voltam vele.Majd 2 hétig még bent kellett maradniuk egyéb okok miatt.Ezalatt a 2 hét alatt is rendszeresen bementem hozzájuk látogatni.Ő is minden nap telefonált,hogy mi van velük.Mióta otthon vannak neten tartjuk a kapcsolatot,mondhatni napi szinten.Az 1 hónap alatt egyszer voltunk babalátogatóba,és 1x közösen sétálni.
Nem értem,hogy miért nem mondja,nem hív minket,hogy menjük.ugyanúgy mint előtte míg nem volt meg a pici.Hiányolom,hogy már nem ülünk úgy össze mint anno.Persze tudom,hogy egy 1 hónapossal zsúfoltabb a nap mint egy 11 hónapossal.Szoptat,fej stb.De sajnos mégis úgy érzem,hogy eltávolodott tőlem.Egyszer megkérdeztem tőle,h mikor mehetünk majd,mikor áll vissza r "régi rend" és erre azt mondta majd akkor ha kicsit nagyobb lesz a bébi.Én várok és várok....de közbe rossz is,mert rajta kívül nincs más barátnőm.Aggódom amiatt is h a fiúk korkülönbsége miatt van ez.Ugye amig az én fiam már mászkál,eleven stb addig az övé még szopizó,fekvő baba.
Ti mit tennétek?
Nagyon közel áll hozzám a barátnőm és nagyon megviselne ha ő is eltünne az életemből.

válasza:

válasza:Legyél türelmes vele, gondolj vissza, neked milyen volt otthon az első hetekben, össze kell neki szokni a babával, én se nagyon kívánkoztam emberek közé, sétálni, vendéget hívni
Pár hónap, év és összenőnek a babáitok is és nagyon jó lesz összejárni, a gyerkőcök együtt játszanak majd :)

válasza:

válasza:

válasza:Figyu, már bocsika, de ha napi szinten beszéltek (még ha csak neten is), akkor mégis mi a baj? :)
Én emlékszem, milyen volt, amikor újszülöttek voltak a fiaim. Mire elindulhattunk volna valahová, már majdhogynem jött a következő szoptatás ideje, szóval kész rémálom volt az elején :)
Biztosan rugalmasabb lesz már ő is, ha lesz nagyjából egy napirendjük a babával, akkor tudja majd, hogy kb. mikor van 1-2 nyugisabb órája.
Addig is legyél vele nagyon-nagyon türelmes és ez hülyén hangzik ugyan, de állj készenlétben. Tudasd vele finoman, hogy csak rajta múlik, hogy mikor tudtok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Már nem tudom mi van. Várandós vagyok, a doki nem tiltott el a házas élettől, de párom ki jelentette, hogy nincs bújás. Ez a 8. hete, hogy nem volt semmi. Azt se hagyja, hogy én kényeztessem. 29 hetes vagyok. Mostanában nem dolgozik, leállás miatt. De szinte soha...
Arról van szó, hogy születésemtől fogva beszédhibás vagyok. Mára valamennyire kikupálódtam, de még mindig nagyon halatszódik. Emiatt nagyon nehezen barátkozok. Többnyire kiskoromba nem volt problémám belőle. De mikor elsőbe kerültem ezért pikkelt rám a tanár nagyon...
A volt páromat az egyik legjobb barátnőmön keresztül ismertem meg. Ők ( a barátnőm és a párom) csak ismerősök voltak, nem voltak különösebben jóba, de miután egy pár lettünk, csináltunk néhány közös programot (összesen talán 6-ot), ahol kicsit összeszokott a 2 baráti...
Barátomnak 2-3 nap alatt lemerül a kártyája (persze nem engem hív ilyen sokszor) és ilyenkor van, hogy napokig csak csörget (napi 3-4 csörgetés és levagyok tudva) Nekem elegem lett és kértem, hogy töltse már fel a telefonkártyáját erre az volt a válasz, hogy nincs...
A legjobb barátommal mostanság alig találkozom. Igaz melózik és egyetemre jár és kevés az ideje. Viszont mikor vele vagyok kicsit nagyképű és már mindig olyanokról beszél ami tudja, hogy engem nem érint pl. mezőgazdaság vagy a deviza... Közben mosolygok is. Nem tudom...
Barátommal kicsit több,mint fél éve vagyunk együtt,egy egyetemre járunk Pesten. Ma volt egy zh-nk,utána felajánlotta, hogy "kijön hozzám" (Gödön lakom),ha szeretném.Mondtam,hogy tök jó lenne,örölnék neki nagyon.Elintéztünk még egy dolgot az egyetemen,de mire...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!