Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg az otthonülős, soha...

Tényleg az otthonülős, soha ki nem mozdulós anya lett az etalon?

Figyelt kérdés

8 hetes babámmal elég sokat csavargok! Szinte minden nap megyünk a mamikhoz, sétálunk nagyokat, ha egy barátnőmmel kávézom,akkor is viszem stb. Ő ezt imádja.

De, volt már,hogy a mami vigyázott rá pár órát, amíg mondjuk kitakarítottam, normálisan hajat mostam stb.

Sőt, abból sem csinálunk titkot a férjemmel,hogy nemsokára elmegyünk az első olyan vacsira, ahol ő nem lesz ott.

Ha ezt némely anyukának elmondom, úgy néz rám, mintha legalább is azt mondta volna,hogy verem a gyereket, mert nem ülök otthon állandóan ill. azt a hatalmas bűnt is elkövetem,hogy néha úgy van a mamiknál,hogy én nem vagyok ott!

Tényleg nem bántani akarok senkit, de valóban az ilyen anya az etalon?

Most ezt komolyan kérdezem, mert elgondolkodtam rajta,hogy a társadalom az ilyen típusú anyát tartja igazi anyának?

2012. jan. 28. 06:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában nagyon elharapódzott ez a lepontozás mizéria, valakinek ez a legjobb szórakozása. Kezdem azt gondolni, hogy tök mindegy, ki milyen véleményen van, attól teljesen függetlenül jönnek a pirospacsizók.

Mindettől függetlenül szép estét kívánok a kimozdulósaknak is, és az otthonmaradósoknak is :) Lényeg, hogy mindenki érezze jól magát úgy, ahogy neki a legjobb :)

2012. jan. 28. 21:19
 22/22 TKI Ibolya ***** válasza:

Én is ezt csináltam az első gyerekkel(mondjuk nem ilyen picinek hanem kb 4-5 hónapos korától,és a mamákhoz én nem adtam le) mert ő nem szopott csak 4 hónapos koráig,de a fiúk szoptak és szopizik most a legkisebb és így már nehezebb ezt a járkálást megoldani.

Hogy milyen az igazi anya az nem ettől függ,de tény hogy 2-3 gyerekkel vagy olyan babával aki sokat sír már nem tudnád ezt megcsinálni vagy legalább is nehezebben.

Egyébként azt csak félve teszem hozzá hogy én sem adtam le egyik gyerekemet sem ilyen picin a mamáknak.Nem azért mert nem lett volna kire hanem mert szerintem egy ekkora gyereknek az anyja mellett van a helye,mert az anya neki a biztonság a "világ".(És a mama nem tudta volna megszoptatni bármikor).De ez az én véleményem nem kell velem egyet érteni

2012. febr. 1. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!